REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ziua Maritimă Mondială cu tema „Shipping-ul: Indispensabil pentru întreaga lume”, celebrată la IMO

Ziua Maritimă Mondială cu tema „Shipping-ul: Indispensabil pentru întreaga lume”, celebrată la IMO

Replica API 30 septembrie 2016 | 00:29 255

Mesaj de la Cupşa

Mesaj de la Cupşa

În data de 29 septembrie este Ziua Mondială Maritimă - World Maritime Day, eveniment ce se desfăşoară la sediul Organizaţiei Maritime Internaţionale (IMO), din Londra. Ovidiu Sorin Cupşa, în calitatea sa de Ambasador Maritim IMO a onorat invitaţia lansată de către Secretarul General IMO, Kitack Lim de a participa la eveniment.

Cu această ocazie, directorul general CERONAV a transmis un mesaj special marinarilor români: „Felicit marinarii români pentru nivelul înalt de pregătire, devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă. Sunteţi o forţă recunoscută de către companiile străine şi aţi creat României o imagine pozitivă în întreaga lume. Marinari români, La Mulţi Ani!“. Tema evenimentului se concentrează asupra legăturii critice dintre transportul maritime şi societate la nivel mondial şi urmăreşte să crească gradul de conştientizare a relevanţei rolului IMO ca organism global de reglementare pentru transportul maritim.

De-a lungul ultimilor 50 de ani, IMO a elaborate şi a adoptat un cadru cuprinzător de reglementări globale referitoare la siguranţa maritimă, protecţia mediului şi alte domenii. „Tema acestui an oferă o oportunitate pentru comunitatea de transport maritim de a spune povestea unei industrii, care este de neegalat în orice alt sector de transport; povestea shipping-ului care este într-adevăr indispensabil.

Lumea întreagă se bazează pe transportul maritim, dar foarte puţini sunt conştienţi de acest lucru. Aici intervine rolul Ambasadorilor maritimi, care pledează pentru dezvoltarea şi vizibilitatea acestei industrii”, a declarat Secretarul General IMO, Kitack Lim, care, alături de Ambasadorii maritime, celebrează astăzi munca tuturor marinarilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367