REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ziua Naţională a Armânilor, în Piaţa Ovidiu

Ziua Naţională a Armânilor, în Piaţa Ovidiu

Replica API 22 mai 2017 | 00:00 573

Comunitatea Makedonarmână din România, filiala Constanţa organizează în data de 23 mai, 2017 “Ziua Naţională a Armânilor”. Evenimentul va avea loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa în intervalul orar 16:30 – 20:30. În cadrul acestei manifestări cultural artistice va avea loc o expoziţie de carte armânească, o expoziţie de pictură cu tematică armânească şi un spectacol în aer liber de cântec şi dansuri armâneşti susţinut de marii noştri solişti armâni şi de către copiii ce frecventează cursul opţional de “Cultură şi tradiţii armâneşti” în şcolile din judeţul Constanţa.

În incinta Muzeului de Istorie Constanţa veţi putea admira opere realizate de Laura Armeanu, Mariana Bileca Constantinescu, Gelu Costea, Anca Floriana Deaconu, Constantin Otto, Zoita Nicoleta Panciu, Elena Alexandra Pârvu, Eugen Raportoru, George Zgura şi Ramona Zgura.

Pe scena vor concerta Hrista Lupci, Gheorghe Caraulani, Stelian Arau, Yioryi Nicolae, Adi Uzum, Tomi Caramitru, Costa Daileanu, Nicu Panciu, Mariana Beca, Flori Caragop, Lorena Babaşcu, Zoe Gicã cu “Lilici ditu Maiu”, Vanghelizmo împreunã cu ansamblul de dansuri IHOLU ce vã vor încânta cu dansuri tradiţionale armâneşti. Totodatã îi veţi putea vedea pe copiii de la şcolile Nr. 7, 10, 12, 23, 30, 39 şi Cogealac.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care make sa se fi stricat in asa hal la cap incat sa platesca impozit,o spaguta pentru favorizare ,da,dar impozit,toti sunt in pierdere,inca sunt si care nici macar banii opriti de la agajati nu-i vireaza la stat,lacomi si nehaliti
2
0
A venit si Radu Banciu , ca invitat de onoare...?!? Ptr prostul de "Gheorghe": vai de capul vostru de prostanaci , acum sunteti si greci ?!? Deci , Homer , Socrate , etc..., erau machidoni...
5
2
gheorghita puiule de oaie armani ie makidon ?gione picurar
1
1
Armanii sunt romani din Grecia in zona salonic si din alte zone unde existau scolii romanesti in care invatau armani.Deoarece armanii au refuzat sa adauge la numele lor romanesc literele os, spre exemplu gheorgios,i-au alungat pe armanii in bulgaria,la randul lor bulgarii ii obligau pe armanii sa adauge la nume literele OV,spre exemplu georghiov,refuzand si aceata adugare la nume ,armanii au ajuns in tara mama Romania.B1TV este un post comunist securist vezi frati paunescu la fel si banciu este un securist comunist,din dorinta de a mari audienta a jignit profund pe armanii,s-ai fie rusine
0
11
aceasta ciuma lacoma a distrus orasul , numai camatarie stiu
15
6
Imi cer scuze ca v-am spus adevarul ieri!La cat mai multe hotii inainte,vedeti sa nu ramana vreun teren,spatiu verde,parcare,parc,plaja,hotel etc.,,neachizitionat corect,,de neamurile voastre,ca ma faceti sa-mi schimb parerea.Am niste prieteni in Constanta care-mi vor trimete periodic materiale despre,,afacerile,,voastre,cum,,promovati,,turismul,ca sa am subiecte pentru viitoare emisiuni dedicate voua,ca sa stie si restul tarii ,,reteta succesului,,vostru,pe plan local si nu numai.Multa sanatate va doresc!
14
5
au adus si oile .
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614