REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ziua vinde la tarabă, seara cântă pe scenă. Dana Marijuana face eforturi uriașe pentru copiii ei

Ziua vinde la tarabă, seara cântă pe scenă. Dana Marijuana face eforturi uriașe pentru copiii ei

Replica API 30 octombrie 2019 | 00:00 548

Dana Marijuana

Celebra solistă, aflată pe val la sfârşitul anilor ‘90, cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată”, este o mamă devotată, fiicele ei, Alessia (14 ani) şi Iris (6 ani), fiind răsfăţate ca două prinţese. Însă, pentru a le oferi o viaţă lipsită de griji, Marijuana sau Dana Coteanu, pe numele ei din buletin, trebuie să muncească enorm.

Marijuana a revenit în forţă în show-biz, anul trecut, când a lansat ”Poveste de cartier”, un volum care abundă de picanterii din culisele vieţii de artist. Solista câştigă din nou bani frumoşi din muzică, ultimul recital fiind susţinut la Festivalul ”Bărbaţi pe Mătăsari”, din Bucureşti, unde a strălucit în rochia superbă, la care a accesorizat o coroană de regină. Deşi în program avea doar două piese, spectatorii au rugat-o să continue recitalul, un admirator oferindu-i un ceai, pentru a-şi încălzi vocea. Nu mulţi ştiu însă că, odată cu stingerea reflectoarelor, Dana se transformă, exact ca în celebra poveste, în Cenuşăreasa.

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa şi-a postat pe conturile sociale o fotografie din cadrul Târgului de antichităţi, de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Cu greu o puteai recunoaşte, căci nu avea strop de machiaj şi era înfofolită într-un hanorac gros. Dar nu se plânge, căci de dragul fiicelor sale, Alessia şi Iris, Marijuana, artista cu viaţă de telenovelă, este dispusă la orice sacrificiu: ”Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, ne-a declarat Marijuana, într-un interviu. Ea îşi rotunjeşte veniturile din vânzarea bijuteriilor pe care singură le lucrează şi pe care le comercializează în târgurile din întreaga ţară. Dar Dana Coteanu a debutat cu succes şi în lumea modei, cu o colecţie vestimentară de rochii lungi, pentru mame şi fiice. Fanii au încurajat-o, ba chiar şi-au manifestat dorinţa de a-i cumpăra modelele. Marijuana este tare mândră că fata ei cea mare i-a moştenit talentul artistic, dovadă stând şi filmuleţul de pe conturile sociale.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si tatal fetelor nu contribuie cu nimic?
4
0
Bravo ei, nu asteapta pomana de la barbati. Este pe cont propriu.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102