REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani: 'Sper să rămân la Milan pe viață'

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani: 'Sper să rămân la Milan pe viață'

Replica API 8 decembrie 2021 | 23:43 772

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a afirmat duminică seara că i-ar plăcea să rămână la Milan „pe viață" și a glumit spunând că va ajunge să joace cu a treia generație a familiei Maldini. Suedezul a fost invitat la emisiunea „Che Tempo Che Fa”, de la postul Rai Tre, pentru a discuta despre cartea sa, „Adrenalina”.

El a împlinit recent 40 de ani, vârstă la care încă marchează goluri pentru Rossoneri, contractul său cu aceștia urmând să expire la sfârșitul acestui sezon. "Vreau să joc cât mai mult timp posibil și, atâta timp cât voi avea acea adrenalină, voi continua", a spus Ibrahimovic. "Haideți să punem presiune pe Milan aici pentru a-mi prelungi contractul și sper să rămân la Milan pe viață. Încă mai am obiective pe care le pot atinge și vreau să câștig încă un Scudetto", a mai spus foarte decis suedezul, citat de stiripesurse.ro

Atacantul a fost întrebat dacă se teme de ceea ce l-ar putea aștepta atunci când își va agăța în sfârșit ghetele în cui. „Nu știu ce se va întâmpla după fotbal, așa că mi-e puțin teamă să mă opresc. Vom vedea, dar vreau să continui să joc pentru a nu avea regrete."

Milan este în prezent pe primul loc în Serie A, cu un punct peste Inter și două peste Napoli, astfel că lupta pentru titlu este deschisă.

Ibrahimovic este unul dintre puținii jucători care a joace pe același teren cu două generații ale aceleiași familii, Paolo Maldini findu-i adversar, iar acum fiul, Daniel, îi este coechipier. „Este minunat, vom vedea dacă adrenalina continuă și dacă voi putea juca și cu fiul lui Daniel!", a râs jucătorul de 40 de ani.

Zlatan a mai dezvăluit că, dacă va fi nevoie, poate să ocupe și locul între buturi, la Rossoneri.

„Am fost portar la una dintre echipele mele, pentru că nu eram mulțumit de cel pe care îl aveam, așa că i-am spus să dea la o parte, îi preiau eu postul. Adrenalina mă menține la acest nivel, este cheia tuturor lucrurilor. Înainte eram mai rock and roll, mai axat pe frumos, dar acum sunt mai matur. Am fost foarte activ în copilărie, iar părinții mei nu au putut niciodată să mă țină sub control. Mă trezesc în fiecare dimineață cu dureri, dar încă am obiective în minte. Trebuie să te obișnuiești cu asta și să transformi această suferință în energie pozitivă."

Ibrahimovic este tată și a dezvăluit că fiul său, Vincent, are un model foarte special. „Îl iubește pe Rino Gattuso și are aceeași mentalitate, pentru că atunci când face ceva, o face la 200%."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614