REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Zona Peninsulară începe să arate din nou ca după bombardament. Ce facem cu pavelele stricate?

Zona Peninsulară începe să arate din nou ca după bombardament. Ce facem cu pavelele stricate?

Replica API 21 iunie 2017 | 00:26 377

Zona peninsulară din Constanța începe să arate, din nou, ca după bombardament. La nici un an de când a fost modernizată întreaga zonă cu pavaje noi, există zone care pun în pericol atât mașinile cât și pietonii. Găurile din străzi sunt multe și dese, fiind un chin pentru șoferi să le ocolească. Mai mult, după cum arată majoritatea străzilor, s-a infiltrat apă, existând spații goale între bucățiile de pavaj.

Pavajele din zona peninsulară din Constanța se degradează de la zi la zi. În mod special pe străzile unde se circulă cu autoturismele, starea lor este deplorabilă, unele bucăți din stradă lipsind cu desăvârșire. În prezent, acestea se află în garanție, dar momentan nu s-au efectuat lucrări de reparații.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au punctat că în momentul în care se va interzice accesul cu autoturisme în zonă, se vor efectua lucrările de reparare a pavajelor. Mai precis, pe data de 15 iunie s-a încheiat perioada de dezbatere publică pentru proiectul menționat (restricţionarea accesului cu autovehicule), urmând să intre cât mai curând în implementare.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un nou contract...sa mai papam niste bani de la buget.
0
0
Mai luam odata fonduri europene si refacem din nou tot pavajul Binenteles tot cu o firma care sa ne intoarca spagile catre noi. Nu va faceti griji ne ocupam. Sau mai este o varianta: declaram zona muzeu, o inchidem de tot oricarui trafic si putem taxa pentru cei care vor sa o viziteze. Ce va convine? ca sa nu mai comentati.
1
0
UNDE ESTE PIATRA CUBICA SCOASA DIN ACEEA ZONA? SE POTRIVEA PERFECT CU ARHITECTURA ZONEI!!! ASTEPTAM RASPUNSUL PRIMARULUI, IN CAZ CONTRAR INSEAMNA CA ESTE PARTAS LA JAFUIREA ORASULUI CTA!!
5
0
Punem maciuci si borduri sa nu parcheze dobtitocii de constanteni. Dupa cum zicea recent primarul... daca oamenii aleg autoturismul inseamna ca sistemul public de transport e invins. Asa ca mai circulati si cu autobuzele ca sa faceti pe plac semizeului
1
0
toate lucrarile sunt fara control de prosta calitate nimeni implicat nimeni responsabil toti fura totul este de mantuiala pe nervii pe banii nostri .suntem vinovati dar e suficient sa ne asumam sau trebuie sa i luam la intrebaroii chiar si pe muncitorii care mai mult se odihnesc decat sa munceascas
1
1
garantie de lucrari nu a dat firma constructor? primaria nu a supravegheat? uite lucrare pe bani multi facuta de rahat. aloo, parchetul! anchetam si noi ceva ? e inadmisibil cu fonduri europene sa se fure in asa hal.
3
0
Intrebati l pe Mazare si ABC VAL ce sa se faca in privinta asta.inca de la inceput se lucra janlnic.ma mir ca a rezistat pana acum
4
0
pai poate se sesizeaza vreun procuror local celebru, salvator al patriei , sa investigheze ... domnu nita, ceva , ceva , sau e vorba de baietii de la primarie ?
2
0
Sa se verifice in caietul de sarcini, studiul de fezabilitate, cand s-a facut licitatia pentru ce sarcina trebuia sa resziste soseaua? Daca constructorul nu a respectat proiectul sa raspunda, daca primaria a cerul 7,5 to si a permis accesul cu 30 to sa raspunda. In spatele catedralei este pus un semn de limitare tonaj de 7,5 to. Autovehicule sub 7,5 to sa aiba acces celorlalti interzis. Si gata.
3
0
Asta este solutia miraculoasa? Oprirea circulatiei? Dar nu era mai bine sa se asfalteze corect, asa cum se face pe orice strada si nu sa se apeleze la solutii abracadabrante, cu aceste pavele de piatra? Iata ca se dovedeste ca acest tip de pavaj nu doar ca a fost enorm de scump - mai mult decat dublu fata de asfaltarea traditionala cu materiale de calitate - dar si prost executat. In plus, locatarii cum vor ajunge acasa cu masinile personale? Cu cartele de acces, sau cum? Si daca-mi vin niste musafiri sau prieteni? Ori daca am locuinta in Peninsula insa am domiciliul stabil la alta adresa?
4
2
Acolo am vazut pentru prima data un capac de caalizare marca abc val rupt in doua.abc val sa dea banii inapoi.
11
0
Adresati-va lui Mazare !
9
1
opriti circulatia in zona nu este correct masinile sa treaca prin fata moschei vrem sa o avem ani buni deacuma in colo se vor pastra si pavelele nu vom mai avea scurgeri de ulei pe jos si mizerie aruncate din scrumiere.
8
0
Investitia facuta pe banii publici sau europeni de la inceput a fost o bataie de joc pavelele de proasta calitate poroase si fara aderenta materialele care au fost folosite la fel de calitate inferioara ...oare aceasta ampla si costisitoare lucrare nu are un termen de garantie cine a castigat atunci licitatia ? eu ma intreb in tara noastra nu exista legi pentru cei care s-au imbogatit din bani publici ?
11
3
le cereti socoteala celor care au mancat banii pe mizeria care au facut-o,muncitorii insusandu-si materialele pentru acasa pavandu-si curtile.
7
3
nu avem banuti.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218