REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Zurbagiii de la Asociaţia Haiducilor, conduşi de un "revoluţionar" medaliat de Iliescu, turnător dovedit la Securitate

Zurbagiii de la Asociaţia Haiducilor, conduşi de un "revoluţionar" medaliat de Iliescu, turnător dovedit la Securitate

Replica API 5 martie 2012 | 00:00 434

Oamenii impostorului Mavrodin, certaţi cu limba română, bunul simţ şi legea

Oamenii impostorului Mavrodin, certaţi cu limba română, bunul simţ şi legea

Aberaţia intitulată Asociaţia Haiducilor, moşită la Constanţa de impostorul Nicolae Mavrodin, constituie un amestec paradoxal de insultă la adresa inteligenţei unui om de bun simţ şi umor involuntar. Dincolo de rostul obscur al unei astfel de asociaţii, destinată mai degrabă afacerilor imobiliare, în care escrocii cu certificate de revoluţionari au devenit deja experţi, este interesant de văzut şi cine se află în fruntea acestei şlehte. Consultând site-ul propriu al asociaţiei, în fapt opera minimalistă a unui semianalfabet cu simptome îngrijorătoare de retard mintal, descoperim câteva nume promovate drept căpetenii ale renaşterii neamului, deşi locul lor s-ar afla mai degrabă în rechizitoriile procurorilor. Până să ajungem la escrocii dovediţi cu acte în regulă din conducerea Asociaţiei Haiducilor, ne putem delecta cu varianta abrutizată a limbii române, aşa cum este ea siluită de haiducul scrib de site. Încă din primele rânduri de prezentare, vedem cu "asociaţia haiducilor, îşi propune" să bla-bla-bla în sufletul românilor, "chear dacă în ultimii ani conducătorii (asupritorii) poporului" au făcut din aceste bla-bla-uri "nişte lucrurii desuete", motiv pentru care haiducii cheamă "alăturii" de ei pe toţi ce cred că, nu ştiu ce şi nu ştiu cum, "pot fii motorul eliberării şi prosperităţii", mai ales în aceste "vremuri de răstrişte", concluzia fiind una singură: "vino şi tu alături de noi şi devin-o şi tu un haiduc autentic!".

Cum cea mai mare parte din textele postate aici sunt semnate de căpetenia naţională Nicolae Mavrodin, precum anunţul referitor la autorizarea manifestaţiilor, "astfel că constănţenii" erau invitaţi la proteste, bănuim că şi mostra din fascinanta şi epopeica luptă cu ticăloasa limbă română de mai sus aparţine aceluiaşi tragicomic personaj. Îl lăsăm pe Mavrodin să se lupte cu asupritorii, punctuaţia şi gramatica, ultimii, de departe, cei mai cruzi duşmani ai săi, pentru a admira, în toată splendoarea lor, şi alţi escroci din asociaţie. Fără doar şi poate, această entitate se dovedeşte a fi, de fapt, o gaşcă regrupată a revoluţionarilor din decembrie 1989, în imensa lor majoritate nişte impostori penali. Aşa îl găsim printre căpetenii pe piteşteanul Eugen Răducu, desemnat cu organizarea filialei Argeş a Asociaţiei Haiducilor.

Haiduc din Piteşti, împroprietărit pentru că a "murit" la revoluţie şi evazionist în incintele Tribunalului şi IPJ Argeş

Om de afaceri prosper şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţi şi Industrie Argeş, Eugen Răducu apare în presa locală ca beneficiar al unei decizii de împroprietărire din 2008 cu 2.000 metri pătraţi de teren în comuna Albota, alături de alţi revoluţionari de frunte (apropo, Piteştiul are câteva sute de revoluţionari cu acte în regulă). Nu mai miră pe nimeni că terenurile cu pricina, evaluate în 2008 la cel puţin 10 euro metrul pătrat, au fost oferite, teoretic, către acele "persoane care şi-au pierdut total sau parţial capacitatea de muncă sau moştenitori ai celor decedaţi ca urmare a Revoluţiei din decembrie 1989". Handicapat sau nu, Eugen Răducu, cel ce şade acum de-a dreapta căpeteniei naţionale Mavrodin, cei doi fiind, din câte se vede, unul după chipul şi asemănarea celuilalt, a mai ieşit în evidenţă cu o ispravă haiducească. Astfel, firma revoluţionarului haiduc, SC Colibri E & R SRL, cu domeniu de activitate restaurante, şi-a deschis din mai 2008 două puncte de lucru în incinta, atenţie, Tribunalului Argeş, respectiv a IPJ Argeş, unde practică, de aproape 4 ani, o evaziune fiscală în draci, pentru că nu eliberează niciodată bonuri fiscale, chit că prestează fix în sufrageria organului, după cum sesiza presa locală. Iar dacă haiducul împroprietărit pentru că l-a ciopârţit Revoluţia nu e suficient pentru a întregi imaginea a ceea ce e, în realitate, asociaţia constănţeană condusă de Mavrodin, vi-l prezentăm şi pe cel mai penal revoluţionar prahovean, cooptat, evident, în conducerea Asociaţiei Haiducilor.

Portret de haiduc: deputat în 1992, decorat de Iliescu pentru Revoluţie, posesor a 110.000 hectare de teren, manelist şi turnător la Securitate

Este cvasi necunoscut publicului larg şi, sincer, e mare păcat să rămână aşa. Pentru că a fost deputat supleant al Frontului Democrat al Salvării Naţionale pentru judeţul Prahova, la alegerile din septembrie 1992 (potrivit Monitorului Oficial nr. 257 din 15 octombrie 1992); pentru că preşedintele Ion Iliescu i-a acordat, în februarie 1993, prin decret prezidenţial, titlul de "Luptător pentru victoria Revoluţiei române din decembrie 1989" (conform Monitorului Oficial nr. 41 din 24 februarie 1993), ca reprezentant al Fundaţiei Revoluţiei; pentru că documentele oficiale ale revoluţionarilor îl prezintă drept coordonator al grupului de 20 de voluntar civili înarmaţi, care a făcut Revoluţia din 1989 la Piteşti, alături de militarii MApN; pentru că are hotel şi 110.000 (!) hectare de teren arabil, pe care le oferă spre vânzare şi arendă, după cum declară el însuşi, în calitate de manager al SC MC Orient Tour SRL Ploieşti; pentru că e fratele primarului PNL al oraşului Urlaţi, Marian Măchiţescu; pentru că e mare fan al Marinelei Niţu, jumătatea din plastic reşapat a ucigaşului Marian Cozma (incredibil cum se colmatează gunoaiele revoluţiei!), alături de care se pozează rânjind pe contul său de pe un site de matrimoniale; pentru că e şi manelist practicant, după poza în care mustăceşte şucar alături de Jean de la Craiova, tot de pe contul de căutător disperat de femei, la cei 54 de ani ai săi. Este vorba despre Tudor Măchiţescu, pe deplin nemeritat anonim, deşi are atâtea şi atâtea calităţi, motiv pentru care, iată, "Replica" de Constanţa îi acordă un spaţiu generos de prezentare, în calitatea sa de căpetenie a Asociaţiei Haiducilor din Constanţa, responsabil cu zona Prahova. Şi nu putem încheia relatarea despre acest haiduc, revoluţionar medaliat de Iliescu, fără a prezenta şi cea mai importantă calitate a sa, probabil obligatorie pentru admiterea în asociaţia lui Mavrodin: Măchiţescu a fost turnător la Securitate, aşa cum reiese din sentinţa civilă nr. 9005, din dosarul 9965/2/2009, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti în şedinţa publică de pe 19.02.2010.

Haiducul revoluţionar de azi, apreciat de Securitate pentru "spirit de observaţie, inteligenţă, sinceritate, discernământ în aprecierea evenimentelor"

Impostura abjectă a lui Măchiţescu, care s-a îmbogăţit după 1989, ca revoluţionar, deşi a fost un turnător ordinar, a ieşit la iveală în urma verificărilor Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, după ce ipochimenul a candidat pentru Camera Deputaţilor, în 2008, din partea PPPS. În calitate de administrator şi organizator spectacole la Teatrul Municipal Ploieşti, haiducul nostru şi-a turnat colegii cu entuziasm şi abnegaţie proletară, sub numele de cod Adrian, potrivit angajamentului încheiat cu Securitate la data de 04.06.1988. Iar revoluţionarul medaliat de Iliescu şi haiduc de cinste al asociaţiei din Constanţa nu a precupeţit nici un efort în a-şi înfunda colegii, printre care şi actorul E.N., ba că beau prea mult, ba că ascultă radio Europa Liberă şi în general tot ce auzea în discuţiile din barul Prahova sau din cabina actorului, delaţiuni care s-au soldat cu întocmirea de dosare de urmărire informativă. Haiducul lui Mavrodin de azi, care luptă împotriva asupritorilor, era apreciat de Securitate drept un colaborator model, cu "spirit de observaţie, inteligenţă, sinceritate, discernământ în aprecierea evenimentelor", după cum se poate citi în motivarea sentinţei Curţii de Apel Bucureşti.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bun articolul, foarte trist fondul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218