REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

2014 a adus divorţuri celebre şi neaşteptate în showbizz-ul autohton

2014 a adus divorţuri celebre şi neaşteptate în showbizz-ul autohton

Replica API 27 decembrie 2014 | 01:02 231

Anul 2014 pare a fi anul divorţurilor celebre. După ani de căsnicie sau relaţie, deşi pozau în familii perfecte şi deloc afectate de sindromul divorţului, până şi cele mai solide cupluri au ajuns în faţa notarului. Au fost însă şi perechi care, deşi nu au ajuns în faţa altarului, păreau că se înţeleg destul de bine.

Primul cuplu care a dat startul divorţurilor în 2014 a fost Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, după doar şase luni de mariaj. Cei doi, au mers, de comun acord şi ţinându-se de mână, în faţa notarului şi şi-au exprimat dorinţa de a li se desface căsătoria. Un alt divorţ celebru s-a produs tot la începutul anului. Alice şi soţul ei, Răzvan Iota, au ajuns la finalul căsniciei, după ce s-au iubit opt ani, necondiţionat şi au dat naştere unui băieţel, de aceeaşi vârstă cu mariajul lor. Cea care a introdus actele a fost Alice, timp în care, soţul ei se afla în arest, condamnat la cini ani de închisoare pentru trafic de droguri. Bogdan şi Mirela Stelea şi-au anunţat şi ei divorţul pe facebook, după o relaţie de zece ani şi un mariaj de opt. S-au iubit opt ani, iar în aprilie au hotărât să-şi anunţe despartirea. Andreea Balan şi Keo nu mai formau, însa de multă vreme un cuplu, dar nu au vrut să-şi păstreze imaginea intactă. Şi Christian Sabbgah, prezentator ştirilor Kanal D, a devenit burlac, în luna iunie, când a ales sa se despartă de soţia sa, declarând că ce doi vor rămâne în relaţii de amiciţie pentru a reuşi sa aiba grija de fiica lor, Yasmine. “Am hotărât impreuna cu sotia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim sa o protejam cât se poate de mult in aceasta perioada dificila. Imi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă", a declarat, la vremea respectivă, prezentatorul. Lora şi Dan Badea au surprins şi ei cu vestea separării, deşi presa specula, cu ceva timp în urmă, că cei doi nu se mai înţeleg. În octombrie, ai au mers la notar şi fiecare şi-a urmat propriul drum. Tot în octombrie, Viorel de la 3 Sud-est s-a despartit de Natalia dupa 8 ani de relatie. În noiembrie, Dani Otil a recunoscut oficial despărţirea de Mihaela Rădulescu, declarând că s-au despărţit de comun acord, fără nici un fel de scandal. Au pus punct unei relaţii de 6 ani, pornind fiecare pe un drum separat. Fotbalistul Marius Niculae şi soţia lui, Cristina, au semnat, în decembrie, actele de divorţ în faţa notarului şi au pus la punct toate detaliile referitoare la viitorul lor şi al micuţei Maria Raisa. De dragul fetiţei lor în vârstă de trei ani, foştii soţi au luat o decizie mai puţin obişnuită în cazul despărţirilor. Marius şi Cristina vor locui în continuare împreună. Un alt divorţ neaşteptat este cel al Ioanei Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu. Ea s-a despărţit, după şase ani de mariaj, de Ilias Makou.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102