6° Constanța Mar., 6 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6204
6° Constanța Marți, 6 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6204

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor

www.replicaonline.ro, cu sediul în Constanta, Str. Aurora nr. 2, bl. PF3, parter, tel./fax 0241/612330, email: replicapres@yahoo.com, vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi le utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de accord, ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică, pe care o comunicaţi sau pe care o primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-ul www.replicaonline.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un articol de pe un alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul www.replicaonline.ro sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: replicapres@yahoo.com.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

www.replicaonline.ro solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă pentru abonarea la newsletter).

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-ul www.replicaonline.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet sa fie mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către www.replicaonline.ro şi nu sunt comunicate altor terte persoane, exceptie făcând autoritățile abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că www.replicaonline.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, www.replicaonline.ro nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.replicaonline.ro , datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţați la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonimul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-ul nostru. Aveți posibilitatea să renunțați la newsletter oricând, ușor prin trimiterea unui e-mail cu titlul dezabonare la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți deoarece utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale impotriva celor publicate.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților site-ului www.replicaonline.ro, la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Atentie! NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet este protejata prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs.

Întrebări, sugestii și reclamații

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188