REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A devastat scara blocului, a spart uşile vecinilor, şi-a înjunghiat prietenul şi a sărit de la etaj!

A devastat scara blocului, a spart uşile vecinilor, şi-a înjunghiat prietenul şi a sărit de la etaj!

Replica API 24 ianuarie 2015 | 00:44 616

S-au drogat cu ketamină veterinară şi au făcut haos!

S-au drogat cu ketamină veterinară şi au făcut haos!

Sursa foto: en.wikipedia.org

Efectul drogurilor poate fi terifiant nu numai pentru cel ce le consumă, dar şi pentru cei din jur. Acest lucru l-a demonstrat un tânăr din Constanţa, George Morăraşu care, aflându-se ub influenţa stupefiantelor, respectiv ketamină (folosită în medicina veterinară, ca anestezic, care paralizează muşchii şi atacă rapid creierul) a vrut să se arunce de la etaj. Întrucât un prieten a încercat să-l împiedice în a-şi duce planul la bun sfârşit, agitatul a pus mâna pe cioburile de la geam şi l-a tăiat în zona gâtului, după care a sărit de la etajul 1. Însă, până să sară, a făcut ravagii pe scară, spărgând uşa unui vecin şi mai multe geamuri!

Totul s-a petrecut în seara de 22.01.2015, în jurul orelor 19.22, într-o garsonieră situată pe strada Bravilor din Constanţa. George Morăraşu, de 28 de ani, locuieşte acolo cu un alt tânăr, la etajul trei. În respectiva seară, el nu se afla la domiciliu, dar a fost sunat de către George Nicolae Ungureanu, de 23 de ani, care i-a spus că a venit în vizită, cu prietena lui, fiind primiţi de colegul de apartament. La scurt timp şi-a făcut şi el apariţia, fiind drogat, după cum susţin prietenii. A început să se agite, să facă scandal şi să ţipe, moment în care a vrut să se arunce de la fereastra locuinţei. Atunci a intervenit Ungureanu, care l-a imobilizat. După ce s-au mai calmat spiritele, musafirii s-au hotărât să plece. Prietena lui Ungureanu a coborât prima, el rămânând să se asigure că totul e în regulă. Atunci, Morăraşu a luat un ciob de la geamul pe care-l spărsese anterior şi l-a tăiat pe acesta în zona gâtului. Cu sângele şiroind, tânărul de 23 de ani a luat-o la fugă pe scări, ajungând în faţa blocului. Prietena lui a început să ţipe, iar martorii au sunat la 112. Între timp, George Morăraşu a continuat scandalul. A ieşit pe scară şi a început să bată în toate uşile, spărgând geamurile de pe casa scării. În plus, acesta a intrat cu capul în uşa unei locuinţe, de vecinii s-au trezit cu el în casă pe nepusă masă, spărgând efectiv lemnul. A reuşit să se elibereze şi, ajungând la etajul 1, a spart geamul şi a sărit. Un echipaj al Poliţiei Locale, care se afla în zonă, l-a somat, dându-i cu spray lacrimogen în faţă. A fost prins la scurt timp, la faţa locului ajungând şi oamenii legii din cadrul Secţiei 4 Poliţie. Tânărul înjunghiat a fost transportat la spital cu o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, pe când al doilea a fost preluat de un echipaj SMURD.

S-au drogat cu ketamină, folosită în medicina veterinară!

„Sunt internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, păziţi de jandarmi. Unul are o traheostomă la gât. Amândoi sunt stabili hemodinamic. Au ieşit testele pozitive la droguri”, au declarat, pentru „Replica”, cadrele medicale. Prin urmare, testele au arătat că ambii se drogaseră cu ketamină, folosită în medicina veterinară, ca anestezic, care paralizează muşchii şi atacă rapid creierul. Prin urmare, există suspiciunea că ei s-au drogat împreună, în garsonieră, chiar dacă acest lucru este infirmat de către prietena lui Ungureanu. Ambii au rămas internaţi, sub paza jandarmilor, ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102