REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident bizar în zona Gării: s-a „înfipt” cu microbuzul în cabina unui paznic!

Accident bizar în zona Gării: s-a „înfipt” cu microbuzul în cabina unui paznic!

Replica API 3 noiembrie 2015 | 00:00 361

Dosar penal

Dosar penal

Spiritele s-au încins în seara de duminică, 1 noiembrie, după producerea unui accident rutier. Totul s-a petrecut în zona Gării din Constanţa, lumea spunând că autorităţile au întârziat din pricina faptului să se aflau la incendiul izbucnit la Culture Pub. Însă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au ajuns cu promptitudine la faţa locului, cele două nefericite evenimente neavând nici o legătură între ele.

În timp ce se declanşase alarma la pompieri, în sensul că aceştia erau solicitaţi să intervină în zona Casei de Cultură, acolo unde un incendiu izbucnise la subsolul clădirii, unde funcţiona Culture Pub, în zona Gării din Constanţa se petrecea un accident rutier ieşit din comun. Mai exact, în jurul orei 20.04, un bărbat a parcat un microbuz în incinta parcării Extravaganza Tours, de pe bulevardul Ferdinand.

Însă, conducătorul auto se pare că nu a asigurat vehiculul, care s-a deplasat în faţă, intrând în coliziune cu cabina unui paznic taxator, care se afla înăuntru. În urma impactului, paznicul s-a ales cu răni uşoare, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal, efectuând cercetări. Numai că, oamenii aflaţi la faţa locului s-au arătat nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu ar fi dat dovadă de promptitudine.

“Au venit târziu, cred că nu erau echipaje disponibile pentru că erau la incendiul de la Casa de Cultură”, au spus oamenii. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, nemulţumirea cetăţenilor este nefondată întrucât cele două nefericite evenimente nu au avut nici o legătură între ele, iar poliţiştii rutieri au ajuns imediat ce au fost solicitaţi. Totodată, dacă aceştia au ceva de reclamat, sunt invitaţi să depună plângere la sediul IPJ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218