REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT GROAZNIC, provocat de un şofer băut: un navigator a MURIT, altul are piciorul amputat, încă 5 sunt răniţi

ACCIDENT GROAZNIC, provocat de un şofer băut: un navigator a MURIT, altul are piciorul amputat, încă 5 sunt răniţi

Replica API 1 august 2015 | 11:54 408

Bogdan Savin a fugit de la locul faptei! Poliţiştii l-au găsit şi l-au reţinut pentru 24 de ore

Bogdan Savin a fugit de la locul faptei! Poliţiştii l-au găsit şi l-au reţinut pentru 24 de ore

Noapte de joi însângerată pe şoselele din municipiul Constanţa! Un bărbat revenit din Alaska a fost accidentat mortal pe bulevardul I.C. Brătianu, lângă cimitirul Palas. O altă persoană a rămas fără un picior, iar alte persoane au ajuns la spital din cauza unui şofer care s-a urcat la volan băut. După nenorocire, care s-a produs în jurul orei 04.41, şoferul băut a fugit, dar a fost găsit de poliţişti, iar ulterior reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de sâmbătă urmând să ajungă în faţa magistraţilor de la Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul a avut loc în noapte de joi spre vineri, în jurul orei 05.00. Un microbuz care transporta navigatori sosiţi din Alaska a oprit pe marginea bulevardului I.C. Brătianu, pe banda I, vizavi de Cimitirul Palas, pentru a-şi lăsa pasagerii. Aceştia coborâseră din mijlocul de transport pentru a-şi ridica bagajele din remorca ataşată, moment în care un Seat a intrat în plin în grupul de pasageri. Unul dintre bărbaţi, Petrică Trandafir, a fost strivit şi a murit! Alte 6 persoane au fost rănite, iar şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. A fost găsit ulterior de poliţişti şi adus un faţa organelor de cercetare penală.

Potrivit poliţiştilor, şoferul, Bogdan Savin, în vârstă de 31 de ani, consumase băuturi alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Alte două persoane se zbat între viaţă şi moarte. Medicii au fost nevoiţi să amputeze piciorul uneia dintre ele. Alţi patru bărbaţi au suferit răni mai uşoaare, care nu le pun viaţa în pericol.

„În urma accidentului, au existat 7 victime. Din păcate, un pasager a murit, 2 sunt în stare gravă în Blocul Operator, una dintre acestea are o amputaţie, iar celălalt este cu traumatism cranio cerebral extrem de sever. Alte 4 victime au fost stabile hemodinamic la prezentarea în UPU. Două victime au refuzat internarea şi au plecat acasă“, a declarat dr. Rodica Tudoran, medicul şef al Unitaţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului. Aceasta a mai precizat faptul că, dacă este necesar, va solicita transferul victimelor la Bucureşti.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218