REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Agenţia de turism a unui MILIARDAR a rămas fără licenţă

Agenţia de turism a unui MILIARDAR a rămas fără licenţă

Replica API 9 martie 2017 | 11:25 719

Pierderi şi datorii uriaşe. Oficial, de la Ministerul Turismului:

Pierderi şi datorii uriaşe. Oficial, de la Ministerul Turismului:

Agenţia de turism Vega Turism SA Constanţa a rămas fără licenţă şi îşi încetează astfel activitatea, se arată într-un document emis de Ministerul Turismului. Societatea comercială care administrează şi hotelul de cinci stele cu acelaşi nume din Mamaia a raportat pentru ultimul an fiscal pierderi şi datorii uriaşe, de aproximativ 10 milioane de euro. Vega Turism SA este deţinută de miliardarul Gabriel Comănescu, unul din cei mai bogaţi români.

Ministerul Turismului a publicat lista agenţiilor de turism a căror licenţă a fost radiată la cererea operatorului economic în anul 2017. Vega Turism este singura din Constanţa care şi-a încetat astfel activitatea, după numai un an şi jumătate de la primirea licenţei, în iulie 2015. Agenţia care avea sediul pe Bulevardul Tomis face parte din firma Vega Turism SA, ce administrează şi hotelul de cinci stele Vega, din staţiunea Mamaia. Firma miliardarului Comănescu a raportat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 18.403.846 lei şi pierderi de 3.347.453 lei, cu 161 de angajaţi. În plus, Vega Turism SA a declarat datorii totale considerabile, de 40.972.778 lei.

Zeci de agenţii din Constanţa, lăsate fără licenţă

Nu mai puţin de 45 de agenţii de turism din Constanţa au rămas anul trecut fără licenţă de funcţionare, potrivit Ministerului Turismului. Este vorba despre Aurora Mamaia SRL, SIND România SRL, Tigitrans SA, Softex Trade SRL, Paradis Tours SRL, Amethyst Tour SRL, Andy Travel Pro SRL, Litoral SA, Triumph Comtur SRL, Mamaia SA, Latina SRL, Mareea Comtur SRL, Mistral Voyages SRL, Zeit Company SRL, Icar Tours Constanța SRL, Regent Tour Constanța SRL, Stella Holiday SRL, Ro-Tur Travel Agency SRL, Sun Paradise SRL, Euroinvest Tour SRL, Auralife SRL, Xtel Marketing Tur SRL, Melmaris Art SRL, Yan City Company SRL, C&S Virtual Voyage SRL, Go2holiday Ro SRL, Irra Magic Zone SRL, Royal Voyages SRL, Histria Travel SRL, Kirvad General SRL, Fati International Company SRL, Full Moon Consulting SRL, Saphiretour SRL, Lian Serv SRL, Pai-Carmen Tour SRL, Sempre Viaggi Tour SRL, Almara Management SRL, New Era Travel SRL, Black Sea Development SRL, Ralubia Travel SRL, Blasor Group SRL, Fifth Avenue Star Inc SRL, Expert Euro Curs SRL, Airtours SRL, Adagio Travel SRL. Printre ele, și nume foarte cunoscute, precum Litoral SA și Mamaia SA, ambele deținute de stat, dar și Mistral Voayages SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca acest interlop cu asculratorii din servicii a u condus si falimentat paralizat un port doua cu societatile lui capusa pe unde a carat euroii in ofsor in case de lux si apartamente de lux de pe litoral si tarile calde fara sa plateasca sute de angajati si fortat sa si dea demisiile de buna voie ca el sa nu le plateasca despagubiri sper ca o sa ajunga sa i bage la puscarie pe toti si neamul lor pina la a treia generatie de hoti azi mari domni cu mame curve pline de silicon care sifoneaza bani pentru vacante de lux cu pularaii sa vad pe unde platiti banii furati si falimentarea orasului.
2
0
comanescu un pork
1
0
Mai bine scrieti ca nu s-au dat salariile la gsp de 5 luni.
4
0
... banii publici "sunt" mai dulci! Cine oare o fi scris acel comentariu??? Se va afla...
2
5
cum naiba pierderi cind o camera banala e 3200 lei si nu faci decit sa dormi si sa te pishi in ea ?
6
0
Recent, in Monitorul Oficial, partea a IV-a, a fost publicata hotararea asociatilor SC Lian Serv SRL, prin care Anca Pavel Nedea, in calitate de asociat unic, a decis, pe 16 octombrie, revocarea sa din functia de administrator . Asa ca banii publici e mai dulci !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218