REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Are balta peşte! La Ovidiu se vând terenuri lângă lac şi în zona industrială, cică fără aranjamente

Are balta peşte! La Ovidiu se vând terenuri lângă lac şi în zona industrială, cică fără aranjamente

Replica API 27 iunie 2015 | 21:45 1282

Proiecte programate pentru şedinţa de marţi

Proiecte programate pentru şedinţa de marţi

Consilierii locali din Ovidiu sunt convocaţi, marţi, în şedinţă, pe ordinea de zi urmând să fie introduse mai multe proiecte privind vânzarea unor terenuri (intravilan) în zona Popas Cişmea, spre lac, dar şi a unor suprafeţe din zona industrial (extravilan). Loturile de teren extravilan care urmează să fie vândute, după aprobarea în consiliu, la licitaţie publică, au în jur de 3.000 de metri pătraţi fiecare. Primarul oraşului, Ovidiu Scupra, spune că la mijloc nu sunt „aranjamente”, aşa cum deja se speculează, şi că de ani de zile administraţia locală încearcă să dezvolte zona industrial, dar fără succes. „Terenurile sunt situate spre Galeşu, pe drumul care leagă Ovidiu de Poarta Albă. Ne chinuim să le vindem de câţiva ani. Ele erau lotizate dinainte să fiu eu primar, dar până acum, la licitaţiile care au mai fost organizate, nu au fost vândute. Eu sper să se vândă, să se facă hale de producţie acolo. Preţul lor este undeva la 2 euro metrul pătrat”, a precizat George Scupra. Întrebat dacă a auzit zvonurile conform cărora Robert Boroianu, potenţialul candidat al PNL la Primăria Constanţa, ar fi cel interesat să cumpere în zona, George Scupra a declarat că el nu a auzit aşa cea. La rândul său, Boroianu ne-a precizat că nu este pasionat de achiziţia de terenuri: „Singurul teren pe care l-am cumpărat a fost cel pe care mi-am făcut casa şi am vândut-o”. Revenind la loturile de teren care ar urma să se vândă la Ovidiu, şi mai interesante sunt cele din zona lacului: privelişte frumoasă, suprafeţe undeva între 280 mp şi 700 mp. În privinţa acestora, Scupra nu a ştiut să spună ce preţuri vor avea: „Luni vom avea şedinţa de comisie, iar marţi cea de Consiliul Local. Vă pot spune atunci care va fi preţul de pornire”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie RSR pentru propasirea mareriala si spirituala si inaintarea RSR pe cele mai inalte culmi ale cilivizatiei si progres.Uraaaaaaaaaaaaaaa!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614