REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Averea lui Dancu, fostul şef al IPJ Constanţa, în atenţia DNA

Averea lui Dancu, fostul şef al IPJ Constanţa, în atenţia DNA

Replica API 8 aprilie 2014 | 00:00 1786

Credite şi case în construcţie

Credite şi case în construcţie

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Constantin Dancu, a fost reclamat la DNA, o sesizare împotriva acestuia referindu-se la averea dobândită de-a lungul vremii. Dancu s-a prezentat de două ori în faţa procurorilor anticorupţie, pentru a oferi, printre altele, şi explicaţii în legătură cu bunurile sale.

Conform B1 TV, datele din declaraţia de avere depusă în 2013 de Constantin Dancu nu par a avea o justificare în concordanţă cu salariul încasat ca angajat al Ministerului de Interne. Potrivit declaraţiei de avere, Dancu şi consoarta acestuia au în construcţie mai multe case; în plus, faţă de declaraţiile de avere anterioare anului 2013, Dancu a reuşit să scape miraculos de un credit ipotecar consistent, datând din 2008. Însă, potrivit B1 TV, fostul şef al IPJ Constanţa a explicat că a reuşit să achite datoria cu ajutorul unei rude. Facem precizarea că Dancu a fost împuternicit, timp de 1 an, la comanda IPJ Constanţa. Interimatul acestuia la comanda inspectoratului a "expirat" ieri, iar începând de azi şeful IPJ Constanţa este, tot interimar, buzoianul Bogdan Despescu, în timp ce Constantin Dancu revine pe funcţia anterioară - cea de şef al Serviciului Rutier Constanţa.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dancu nu a putut justifica spaga de la soferi si cei cu tigari. Dar ce faceti cu marele longevit politai Rapotan Alexandru,dr in drept si Filozofie cum justifica averea. Tot cu miei,branzica si vinisor la intocmirea protocolelor de verificare de catre IGPR.
0
0
Mai uitati va din urma de prin 2000 asa la Dancu...ia vedeti si niste blocuri care se construiesc vis a vis de restaurant Gala daca nu cumva este actionar acolo...si inca cateva construite pein Cta...asta asa din salariu de Politist...
0
0
cacatul de dancu era loctiitor la sectie 1 si sef era lottreanu samsar de masini , care la randul lui a fost o peruioada seful biroului cercetari penale din politia municipiului Constanta, fara sa aiba studiile defititivate licenta in drept etc, cu alte cuvbinte era seful nostru noi care aveam licenta in drept si mastera in criminalisitvcsa.Dancu nu a stiut niciodata nimic si nu va putea sti vreodata ceva pentru ca nivci nu il intereseaza.O creatura marunta miciman, fara onoare fara cuvant, duplicitar si fricos.Eram in sala de sedinta cand fostul loctiitor Balan a propus destituirea sa.
1
1
bai fratilor este tarziu, unul ca asta nu trebuia sa fie nici macar militian daramitte sef.Omu e inginer cum ii place sa spuna , te duci in birou le el, cum era la sectia 1 Politie Constanta cand era loctiiotorul lu Lotreanu alt ....., era cu taplile picioarelor pe masa.Bine omul credea ca era Jimmy Stewart, nu stie el cine este persoana.Dup aia cum ii place lui sa sctrie ca asa e inginerul a ajuns la circulatie ba corsarule, el platit de el sda mananci c......Dar inainte a fost ofiter specialist 1 in cadrul Politiei municipiului Constanta, impreuna cu alt personaj de la circulatie azi mare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218