REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Balul Bobocilor în Club Ego, un COŞMAR pentru părinţi: minori morţi de beţi, aruncaţi în stradă

Balul Bobocilor în Club Ego, un COŞMAR pentru părinţi: minori morţi de beţi, aruncaţi în stradă

Replica API 6 noiembrie 2015 | 00:00 1847

REVOLTA unui constănţean: „Putea să nu mai ajungă acasă!”

REVOLTA unui constănţean: „Putea să nu mai ajungă acasă!”

Un bărbat din Constanţa este revoltat din cauza faptului că nimănui nu-i pasă de siguranţa adolescenţilor! Acesta susţine că patronii cluburilor nu dau doi bani pe faptul că unii clienţi sunt minori, chiar dacă aici este vorba despre Balul Bobocilor. „Chiar dacă avea banderolă albastră la mână, care indica faptul că e minor, i-au dat să consume băuturi alcoolice şi apoi l-au dat afară, în stradă. Îţi laşi copilul la distracţie şi există posibilitatea să nu mai vină acasă...”, a declarat, pentru „Replica”, Nicu Avram. Potrivit acestuia, norocul a venit din partea unui taximetrist, care l-a luat pe Andrei, l-a spălat pe faţă şi l-a dus acasă.

Chiar în noaptea fatidică în care s-a dezlănţuit iadul în clubul Colectiv din Bucureşti, un bărbat din Constanţa îşi lăsa băiatul, în vârstă de 15 ani, să meargă la Balul Bobocilor, petrecere organizată în clubul Ego din staţiunea Mamaia. Un bal în care, potrivit organizatorilor şi managerilor localului, după cum ne-a spus Nicu Avram, adolescenţii trebuiau să fie în siguranţă. Însă, nu a fost aşa..., din păcate. „În noaptea de vineri spre sâmbătă (30 spre 31 octombrie – n.r.) a avut loc Balul Bobocilor la clubul Ego din Mamaia, unde a mers şi băiatul meu, elev în clasa a IX-a la Liceul Decebal.

M-am dus şi eu acolo să văd despre ce e vorba, apoi l-am dus până la club. Pe la 12.00 noaptea l-am sunat să mă duc să-l iau, dar nu mi-a răspuns. Pe la 2.00 a venit acasă. A doua zi se simţea foarte rău şi aşa mi-am dat seama că a consumat băuturi alcoolice. Cert este că mi-a cerut bani de intrare şi bani pentru rezervarea mesei. Eu ştiam că această rezervare implică şi cumpărarea de băuturi alcoolice. Dar i-am explicat managerului de la Ego că balul bobocilor înseamnă copii între 15 - 16 ani. Rezervare la masă înseamnă alcool. Dar el mi-a zis că nu e adevărat”, a declarat, pentru „Replica”, Nicu Avram, tatăl lui Andrei.

Prin urmare, după cum ne-a relatat bărbatul, chiar dacă avea anumite asigurări că minorii vor fi în siguranţă şi în cazul în care totuşi se vor afla sub influenţa băuturilor alcoolice, părinţii vor fi sunaţi pentru a veni să-i ia, lucrurile se pare că au stat cu totul altfel, ceea ce-l sperie foarte tare pe tatăl lui Andrei. „El nu a mai băut niciodată, acum a fost prima oară. Am fost iar la club, am vorbit cu unul dintre manageri, Cristi, dar el o tot ţinea că nu le-a servit băuturi alcoolice.

Au fost 18 copii la masă şi am aflat că au avut 2 sticle de vodcă şi 2 de whiskey. Un coleg de-al lui, tot elev în clasa a IX-a, a mers la bar şi a ceut băutura care se afla în plata pentru rezervare. Avea banderolă albastră la mână şi i s-a dat! Însă, ce m-a revoltat şi mai tare este că bodyguarzii i-au dat şi afară după ce s-au îmbătat. În stradă, da. Puteau să păţească orice. Acolo e plaja, marea...”, a mai spus tatăl.

Un taximetrist l-a luat pe Andrei, l-a spălat pe faţă şi l-a dus acasă!

Speriat la gândul că orice nenorocire se putea întâmpla, Nicu Avram se gândeşte cu recunoştinţă la un taximetrist care a intervenit. „Un taximetrist l-a văzut pe jos pe acolo. S-a dus la el, l-a stropit pe faţă, l-a şters pentru că vomitase, l-a luat în maşină şi l-a adus acasă. I-a luat numărul de telefon al lui Andrei şi l-am plătit eu a doua zi. Dacă nu era acest taximetrist, cine ştie ce se putea întâmpla. Sunt copii, sunt minori, vor să se distreze, nu-i poţi ţine numai în casă.

Ajunşi acolo, dacă li se dă, ei iau. Ce minte au la vârsta asta? Mi-e groază când mă gândesc la faptul că nu avem nici o siguranţă, nimănui nu-i pasă. Da, îţi laşi copilul la distracţie şi se poate să nu mai vină acasă. Aşa cum s-a întâmplat şi la Colectiv...”, a conchis bărbatul. Chiar dacă a discutat cu managerii de la Ego, acesta este hotărât să meargă până în pânzele albe. Va depune sesizare la OPC, dar şi la Poliţie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102