REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbatul care a reclamat că un poliţist i-a violat nevasta, internat cu forţa la Palazu

Bărbatul care a reclamat că un poliţist i-a violat nevasta, internat cu forţa la Palazu

Replica API 14 iulie 2015 | 09:58 1289

Câte 2 – 3 sesizări nereale pe zi, inclusiv la Poliţie

Câte 2 – 3 sesizări nereale pe zi, inclusiv la Poliţie

M.B. urmează să fie internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe o durată de 7 zile, după cum au hotărât magistraţii Judecătoriei Constanţa. Din câte se pare, acesta a depus plângeri peste plângeri, pe unde a apucat, fără ca măcar vreuna dintre ele să fie reală. Astfel, după ce a spus că soţia lui a fost violată, oamenii legii au demarat cercetările şi au aflat chiar de la femeie că nu este adevărat şi că bărbatul este puţin... „dus cu pluta”.

Aviz celor care depun plângeri în neştire şi acestea nu sunt reale: puteţi ajunge la Spitalul din Palazu Mare să vă răcoriţi un pic! Aşa a păţit un bărbat din municipiul Constanţa, M.B., care a depus plângeri pe bandă rulantă, pe la toate instituţiile, inclusivla Poliţie. „Pentru reclamaţiile nefondate depuse de-a lungul timpului, s-a dispus săptămâna trecută să fie dus cu forţa la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa, unde a fost văzut de o comisie de expertiză şi care a hotărât că are probleme şi că trebuie internat în Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare. A fost prezentat şi instanţei, judecătorii decizând să fie internat pentru o săptămână”, au declarat, pentru „Replica” de Constanţa, anchetatorii. Mai exact, M.B. a depus plângeri inclusiv la Poliţie, de genul că un poliţist i-a violat soţia, ori că a fost bătut. De fiecare dată, rezultatele anchetei spuneau altceva, de multe ori intervenind chiar soţia lui, care le spunea oamenilor legii că nu este adevărat. Alteori, B. devenea agresiv cu poliţiştii, luându-se de ei ori de câte ori îi întâlnea pe stradă. Ulterior, când a văzut că plângerile lui fantasmagorice nu sunt rezolvate după bunul plac, a început să reclame şi la Corpul de Control din cadrul Poliţiei. „Ziua şi 2-3 reclamaţii. Cam aceasta era tehnica. Totul a plecat de la faptul că a avut el nişte probleme în trafic, în urmă cu mai mult timp, şi de atunci, cum vedea poliţist pe stradă, cum îl înjura, devenea agresiv şi apoi depunea reclamaţii”, au mai spus anchetatorii. Prin urmare, pe 10 iulie anul curent, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art. 184 alin. 11 C. proc. pen. dispune internarea medicală nevoluntară a suspectului (...) în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pe o durată de 7 zile. Dispoziţia este executorie, în baza art. 184 alin. 14, teza finală C. proc. pen. În baza art. 184 alin. 22 C.proc.pen. dispune încunoştinţarea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, potrivit portalului instanţelor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367