REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bătut până i s-a rupt splina, pentru că a avut "tupeul" să-şi apere fiica minoră de golani

Bătut până i s-a rupt splina, pentru că a avut "tupeul" să-şi apere fiica minoră de golani

Replica API 5 aprilie 2014 | 00:00 208

Vestul sălbatic în judeţul Constanţa:

Vestul sălbatic în judeţul Constanţa:

Un bărbat din Valu lui Traian a fost snopit în bătaie de doi indivizi, pentru că a avut "tupeul" să-i ia apărarea fiicei sale. Agresorii au ieşit din autoturism şi l-au lovit pe Costel Ţ. până ce i-au rupt splina. A doua zi, victima a mers la spital întrucât nu se simţea bine, iar o rudă a anunţat Poliţia. Agresorii au fost identificaţi şi arestaţi pentru 30 de zile.

Imagini desprinse din Vestul Sălbatic pe străzile din Valu lui Traian. Un bărbat a fost bătut chiar în faţa unor copile. Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii de 30 martie, când două fete minore, în vârstă de 14 ani, se îndreptau către şcoala din Valu lui Traian, întrucât urmau să plece în excursie. În spate, la o distanţă de circa 100 de metri, se afla tatăl uneia dintre fete, care le conducea. La un moment dat, doi tineri, respectiv Cristian Alexandru Bindela (din câte se pare rudă a unui afacerist local) şi Andrei Isac, care se aflau într-un autoturism parcat, au început să strige după fete, spunându-le cuvinte obscene. În acel moment a intervenit tatăl fetei, care le-a cerut celor doi să lase copilele în pace. A avut loc un schimb de replici, după care s-a iscat un conflict spontan. Tinerii au ieşit din maşină şi au tăbărât pe bărbat, pe care l-au lovit atât cu pumnii, cât şi cu o rangă. Însă, totul a ieşit la iveală a doua zi, când victima a mers la spital întrucât se simţea din ce în ce mai rău. Tot atunci, un membru al familiei a anunţat Poliţia. Suspecţii au fost identificaţi, reţinuţi pentru 24 ore şi prezentanţi Judecătoriei Constanţa cu mandat de arestare preventivă. Magistraţii au hotărât ca cei doi indivizi să stea după gratii 30 de zile.

Ce spun oamenii legii că s-a petrecut:

"În fapt, în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că la data de 30.03.2014, în jurul orei 07.30,în timp ce se aflau în localitatea Valu lui Traian, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată Ţ.C., inculpatul I.A. a ţinut-o cu o mână de gât pe aceasta, în timp ce inculpatul B.C.A. i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona abdominală, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, punându-i viaţa în primejdie şi provocându-i totodată o infirmitate fizică permanentă reprezentată de pierderea unui organ, respectiv splina", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367