REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Când vorbesc unul despre altul, Palaz şi Dragomir se „alintă” în termeni de „gunoi” şi „mizerabil”

Când vorbesc unul despre altul, Palaz şi Dragomir se „alintă” în termeni de „gunoi” şi „mizerabil”

Replica API 18 noiembrie 2015 | 00:00 252

Liderii PMP şi PNL se contrează pe seama migraţiei de membri

Liderii PMP şi PNL se contrează pe seama migraţiei de membri

Claudiu Palaz a spus ieri despre deputatul Gheorghe Dragomir că este „un mare mincinos”, care „trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei”, în contextul informaţiilor despre cei 200 de membrii PMP Constanţa care au trecut la PNL. „Gheorghe Dragomir se laudă că a luat membrii PMP. A umflat numărul pentru că avea nevoie să dea bine. Dacă nu iese cu numele exacte ale celor 200 de membri PMP care au trecut la PNL, îl acuz public că este un mare mincinos.

Dacă nu demonstrează ce spune, este un mincinos, care trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei, pentru că asta cer şi oamenii din stradă, altfel de politicieni, care să nu mintă”, a declarat Palaz, într-o conferinţă de presă. „Cei plecaţi la PNL nu mai aveau nici o funcţie în PMP, îşi făcuseră un SRL în cadrul organizaţiei municipale, în care şi-au adus toate neamurile şi voiau să facă alianţe cu PSD, pe baza unor relaţii personale de prietenie. Mai erau cinci de toţi, pe restul îi dăduseră afară pentru că se împotriveau colaborării cu PSD.

Manevra lor era să ne trezim la alegeri că avem candidaturi invalidate. Şmecherii de astea să facă acum la PNL ”, a mai spus Palaz. Liderul PMP a precizat, în schimb, că nu are nimic cu tinerii care au ales să treacă la PNL, pentru că a fost „opţiunea lor politică”, chiar dacă au fost manipulaţi în acest sens de liderul tineretului liberal, Bogdan Bola. „De la tineret, au plecat 10 la PNL. Bola i-a racolat, i-a dus în Doors, i-a manipulat, dar o să-i tremure şi lui scaunul. Eu nu am nimic cu ei, nu stau să critic tinerii pentru opţiunea lor politică. Eu am ce am cu Gheorghe Dragomir şi minciunile lui”, a mai spus Palaz.

În replică, deputatul Gheorghe Dragomir a declarat, pentru „Replica”, faptul că limbajul folosit de Palaz la adresa sa îl descalifică, iar „modul mizerabil de a se comporta” al liderului PMP „denotă lipsa celor 7 ani de acasă”. „Un asemenea limbaj descalifică un om. Sala de 160 de locuri a organizaţiei PNL era arhiplină, pe de-o parte îi înţeleg nervozitatea că îi pleacă oamenii din partid. Îi dau încă o veste proastă: oamenii săi continuă să vină la PNL, dar nu ies să comunic asta de fiecare dată. Şi încă ceva: acei oameni au venit cu adeziuni gata completate, nu i-am adus eu.

A fost voinţa lor să părăsească PMP. În rest, Palaz are un mod mizerabil de a se comporta, care denotă lipsa celor 7 ani de acasă. Ca politician, nu e de luat în seamă. Cu oameni mărunţi, eu nu mă măsor, că nu este cazul”, a spus deputatul Dragomir. Dragomir a mai spus că-i poate înţelege frustrarea lui Palaz, dând şi un exemplu în acest, petrecut chiar cu o zi înainte de primirea membrilor PMP în PNL: „Sâmbătă, Palaz a luat la rând toată baza de date a PMP şi i-a sunat pe toţi cei 7-800 de membri, pentru o întrunire de partid, chipurile pentru discutarea strategiilor şi alte chestiuni organizatorice.

Deci, chiar cu o zi înainte de primirea în PNL a celor 200 de membri PMP. Ştiţi câţi s-au prezentat la chemarea lui Palaz? 15. Din care vreo doi din cei care au venit a doua zi la PNL, ca să vadă despre ce e vorba, totuşi. Ăştia sunt membrii PMP-ului condus de Palaz”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614