REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Case din Constanţa, transformate în "DEPOZITE de DROGURI"!

Case din Constanţa, transformate în "DEPOZITE de DROGURI"!

Replica API 2 iunie 2017 | 12:06 1432

Alţi doi indivizi prinşi în dosarul canabisului din buricul urbei

Alţi doi indivizi prinşi în dosarul canabisului din buricul urbei

Mai mulți traficanți de droguri au ajuns după gratii în ultima perioadă. Vorbim despre acțiuni ale BCCO sub coordonarea DIICOT, care au avut loc una după alta astfel încât orașul de la malul mării este pe punctul de a fi… curățat. Și iată că lucrurile nu se opresc aici. Alți doi indivizi, Ali Arsen și Sali Şeila, au ajuns după gratii după ce domiciliile lor au fost la un pas de a fi transformate în… depozite de droguri. Este vorba despre dosarul traficului de canabis și xanax din buricul Constanței. La data perchezițiilor, cei doi indivizi erau de negăsit.

Ali Arsen și Sali Şeila, în perioada 2015 – 2017, au efectuat fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, operațiuni de procurare, depozitare și punere în vânzare de produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, din imobilele în care au locuit, situate în municipiul Constanța sau din zona acestora. Mai exact, este vorba despre dosarul traficului de canabis și xanax, în care au avut loc percheziții la data de 11 aprilie a.c.. Este vorba de domicilii situate pe străzile Sarmisegetuza, Atelierelor și Avram Iancu din municipiu.

Peste 20 de persoane au fost reținute, unele fiind arestate, altele arestare la domiciliu, dar și puse sub control judiciar. Este vorba despre: Ioan Mircea Mîndrean (arestat), Osman Gilbert (control judiciar), Suliman Curdet (arestat), Ismail Gevget (arestat), Ismail Ghiulsen (arestat), Frățilă Ergut (arestat), Gabriș Costel Victor (arestat), Ganciu Dorel zis Papi (arestat), Lenuța Pavel (arestată la domiciliu), Alexandru Emil-Bucur, Alexandru Neli, Ali Ghiulnaz, Trandafir Gabriela, Dumitru Iuliana, Mustafa Ipechi, Curte Felicia, Ali Sevim, Ali Duran, Iuseim Ali, Suliman Erhan, Ali Alben, Asan Turgai, Ibraim Jacle şi Asan Belgin Rino (toți arestați), Suliman Zaide (arest la domiciliu).

Însă, Ali Arsen și Sali Șeila reușiseră să fugă. De dată recentă au fost prinși. La data de 31.05.2017 au fost propuși spre arestare, iar magistrații au decis: " Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Î.C.C.J-D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Ali Arsen, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 16 alin.1 din Legea nr.194/2011 cu aplic. art. 35 alin.1 din Codul penal, constând în aceea că în perioada 2015 – 2017, (…) şi Sali Șeila, cercetată pentru săvârșirea infracţiunii prev. de prev. de art.16 alin.1 din Legea nr.194/2011 cu aplic. art. 35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile, de la data de 31.05.2017 la data de 29.06.2017, inclusiv", potrivit minutei judecătorești.

Amintim și faptul că, în zilele de 27 și 28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul cadrul DIICOT – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri. Astfel, polițiștii și procurorii au surprins în flagrant delict doi dintre membrii grupării, în timp ce încercau să pună în vânzare droguri de mare risc. Ulterior, trei dintre membrii grupului infracțional au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar pentru un alt membru a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

"Dispune arestarea preventivă pe durată de 30 de zile, începând de la data de 28.04.2017 şi până 27.05.2017 a inculpaţilor: Dane Ionuţ-Alexandru, cercetat sub aspectul infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, Mitulescu Andrei Alexandru, cercetat sub aspectul infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, Dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul Bănică Vlad-Alexandru, cercetat sub aspectul infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc", potrivit minutei judecătorești.

De asemenea, polițiștii au desfășurat și finalizat activitățile de investigare și cercetare față de trei persoane, domiciliate în județele Ilfov, Mehedinți, respectiv Vâlcea, depistate în Stațiunea Mamaia, de către patrulele formate din polițiști și jandarmi. Persoanele în cauză dețineau în mod ilicit droguri de mare risc (619 comprimate de ecstasy), 20 de grame de cannabis și alte droguri de risc și de mare risc, pe care intenționau să le pună în vânzare. Ulterior, față de cei doi inculpați a fost dispusă măsura arestării preventive pe durata a 30 de zile.

Liliana CHIRU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/un-imobil-de-la-malul-marii-ar-putea-fi-introdus-in-circuitul-turistic-aici-se-face-trafic-de-canabis-mascatii-sunt-din-nou-la-descinderi-314562/

https://www.replicaonline.ro/lista-cu-numele-indivizilor-care-vindeau-xanax-si-canabis-314877/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saip ecrus saip omer si sefchet sifoane cu legitimatie dumnezeu nu doarme
0
0
Bonduelle estul leul litoralului romanesc, spaima braziliencelor, baiat de baiat, omu l care zboara cu zmeul, caiacistul number one, cu nume de scena Bonduelle en francaise, si Mazare en romana.
3
3
se impun si controale in cartierul bonduelle&fagadau ,sa fie asanata aceasta rana purulenta de pe obrazul constantei
6
1
De ce retardule sa ajungem toti nenorociti ca tine si ca fiitu. Sa nenorociti voi copii?
2
4
legalizati canabisul si terminati cu tampeniile
2
3
Simon Mocanu si gasca lui nu ii vedeti scrieti numai de noi In Mangalia Simon Mocanu si gasca lui! !!Simon Mocanu Simon Mocanu
2
2
In Municipiul Mangalia nu ajungeti? Vand aici astia droguri cum vand la fast food shaorma, de la poarta din masinii, Buruiana Florin zis Flori de pe Alea farului , cu fratele lui Buruiana Marian si impreuna cu nepotii si copii lor si alti asociati cum a-r fi Mustafa Tanior ce vine la ei si comercializeaza droguri de risc si mai putin de risc, au nenorocit copii minorii vand pe la scoli, sunt multi formeaza un grup infractional organizat, sunt agresivi tot odata sunt si traficantii de carne vie, si pe raza municipiului Mangalia sunt ff multi traficantii de droguri si numai grupuri heloo DIICOT
4
1
Le-ati prins pe ciori ca depozitau si comercializau droguri sau substante cu efecte psihoactive va rugam mult sa le dati maxim posibil de detentie si orasul va fi mult mai curat si mai linistit fara aceste specimene. Nu le mai eliberati dupa 2-3 ani pt ca toata lumea are de suferit de pe urma lor. Este mult mai bine fara tigani liberi pe strazi.
10
3
Iar sunt vedeta iar mi au dat numele la ziar. Da o sa torn tot ce stiu si scap cu vreo zece ani apoi o iau de la capat ca drogurile e viata mea.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102