REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Caz şocant în Constanţa: taximetrist înjunghiat în gât de un client! Agresorul şi-a înfipt un cuţit în torace şi a murit la spital

Caz şocant în Constanţa: taximetrist înjunghiat în gât de un client! Agresorul şi-a înfipt un cuţit în torace şi a murit la spital

Replica API 28 septembrie 2015 | 00:00 374

Jandarmii au descins la Bourbon

Jandarmii au descins la Bourbon

S-au scurs clipe de groază duminică dimineaţă în municipiul Constanţa. Un taximetrist a fost înjunghiat în zona gâtului, cu o foarfecă, de către un client pe nume Mihai Cosmin Jitar (25 de ani), din cauza unor neînţelegeri. Totul s-ar fi petrecut în zona Capitol, lângă restaurantul Beirut, acolo unde în luna aprilie 2014 trei tinere au ars de vii într-un incendiu violent. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă. Agresorul de 24 de ani, fost student la Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universităţii „Ovidius”, a fugit de la locul incidentului.

Taximetristul Heliade Drăghici, în vârstă de 53 de ani, ar fi fost pansat în primă fază de trecători, până la sosirea medicilor, iar apoi transportat la spital. Agresorul s-a refugiat într-un bar de pe bulevardul Tomis, în apropiere de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. Este vorba despre localul Bourbon. Când a fost somat de oamenii legii, individul, care s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice, a luat un cuţit şi s-a tăiat.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, însă tânărul ar fi încercat să-i atace pe medici. La local au ajuns, în scurt timp, poliţiştii Secţiei 3 şi echipajele de intervenţie rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forţă. În cele din urmă, agresorul a fost dezarmat şi transportat la spital, în stare gravă. „Astăzi (ieri - n.r.), 27.09.2015, în jurul orei 08.50, maiorul Bogdan Davidencu din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, un taximetru cu ambele portiere deschise, iar lângă aceasta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului.

De asemenea a observat în imediata apropiere o altă persoană de sex masculin deplasându-se în fugă pe strada Tudor Vladimirescu. Ofiţerul a luat măsura de a anunţa Serviciul de Ambulanţă şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Jandarmii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au trecut la verificarea zonei, iar în urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că acesta a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului.

Jandarmii şi poliţiştii au pătruns în incinta localului, imobilizând persoana suspectă. Persoanei înjunghiate i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către lucrătorii Serviciului de Ambulanţă sosiţi la faţa locului fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Făptuitorul a fost preluat de către o echipă a Secţie 3 Poliţie în vederea continuării cercetărilor”, au precizat jandarmii. Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa l-au diagnosticat pe agresor cu „plagă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator”. La scurt timp de la internarea în spital, acesta a decedat. Criminaliştii constănţeni au ridicat probe de la locul incidentului. Momentan nu se cunosc motivele izbucnirii scandalului, însă poliţiştii au demarat cercetările pentru a elucida misterului în acest caz.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614