REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce bancuri a spus Traian Băsescu la lansarea candidaţilor Mişcării Populare din Constanţa

Ce bancuri a spus Traian Băsescu la lansarea candidaţilor Mişcării Populare din Constanţa

Replica API 12 martie 2016 | 00:58 699

Stand-up comedy electoral!

Stand-up comedy electoral!

Claudiu Iorga Palaz şi Traian Băsescu

Traian Băsescu a participat vineri la lansarea candidaţilor Mişcării Populare (MP) la primăriile din Constanţa, prilej pentru a se adresa celor peste 750 de oameni adunaţi în sala mare a Casei de Cultură. Discursul fostului şef de stat a fost presărat cu mai multe momente de amuzament, Băsescu stârnind râsete în sală fie prin povestea în care amintea cum a devenit el naşul de cununie al unei familii de musulmani - „jumătate de sală la Zorile mânca sarmale de porc, cealaltă jumătate manca miel”- fie chiar prin bancuri cu tentă socială.

Traian Băsescu

Bancuri pe care a spus că le-a primit de la un amic necunoscut, care are numărul lui de telefon şi-i trimite, din când în când, tot felul de glume. Vorbind despre defectele sistemului de sănătate din România, unde doar câteva spitale pot oferi, la această dată, servicii de calitate, Traian Băsescu a ţinut să exemplifice situaţia prin următorul banc: „Un am a căzut şi i s-a înfipt un cui în frunte. Se duce la doctor, se uită ăla el şi-i spune: „Dom’le, dai 200 de euro, îţi scot cuiul, îţi cos rana şi în câteva zile nu mai ai nimic”. La care omul îi spune doctorului: „Păi, n-am de unde să vă dau 200 de euro...”.

„Aha... Păi, dai atunci 100 de euro, îţi scot cuiul, îţi dau cu rivanol şi, în câteva luni îţi trece”, spuse doctorul. „Domnule doctor, n-am nici 100 de euro. Dar să ştiţi că sunt asigurat!”, îi răspunse pacientul. „Aaaa, de ce nu spui aşa? Păi, dacă eşti asigurat, vino încoace să-ţi îndoi cuiul ăla!””. Tot printr-un banc a ţinut Băsescu să exemplifice şi situaţia din justiţie: „Ion şi Gheorghe jucau table. Şi tot pierde Ion până când, nervos, aruncă zarurile, tablele, tot, se ridică şi-i spune lui Gheorghe: „Să ştii c-o să te dau în judecată, pentru că fiul tău mi-a violat fiica!

Dacă nu-mi dai 10.000 de euro, te dau în judecată!”. A doua zi dimineaţă, vine Gheorghe la Ion la uşă cu 10.000 de euro. „Ce-s cu ăştia?”, îl întreabă Ion pe Gheorghe, între timp uitând supărarea de la table. „Păi, ăia 10.000 de euro, ca să nu ne dau în judecată, că a violat-o fiul meu pe fiica ta...”, răspunde Gheorghe. „Bine, măi, Gheorghe, dar tu ştii că eu n-am fiică şi nici tu fiică, nu?...”, îi spuse Ion. „Normal că ştiu, dar ţine oricum banii, că nu se ştie peste ce complet de judecată dăm...”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218