REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cefele late de pe plaja Alandala lovesc din nou! Au încercat să alunge cu furca lumea venită cu cearşaful!

Cefele late de pe plaja Alandala lovesc din nou! Au încercat să alunge cu furca lumea venită cu cearşaful!

Replica API 18 iulie 2016 | 00:29 664

După haidamacul care anul trecut a pălmuit o turistă,

După haidamacul care anul trecut a pălmuit o turistă,

Un nou sezon estival, o nouă confruntare pe plajă! Angajaţi pe considerente „muşchii mei minte nu are”, băieţii unei societăţi care a concesionat o porţiune de plajă în staţiunea Mamaia au dat dovadă de exces de zel şi bădărănie în cursul zilei de duminică, atunci când mai mulţi constănţeni şi turişti au dorit să facă plajă. Veniţi cu cearşaful, bieţii oameni s-au trezit cu haidamacii peste ei, aceştia solicitând imperios să îşi mute catrafusele de pe… „plaja privată” (!!!) sau să scoată 30 de lei din buzunare pentru şezlong!

„Suntem pe plaja Alandala din Mamaia, iar un individ ne cere să ne mutăm prosoapele de pe plaja privată, după cum susţine el, fiindcă stricăm priveliştea către mare pentru eventualii clienţi ai şezlongurilor”, ne-a relatat o turistă, ieri după amiaza. La faţa locului, spiritele s-au încis teribil, mai mulţi angajaţi ai operatorului de plajă încercând să convingă lumea cu cearşafuri să se mute. S-a apelat chiar şi la gesturi extreme: unul dintre haidamaci a luat o greblă destinată strângerii algelor de la malul mării, râcâind cu ea fix lângă un prosop.

„Ce faci, domnule? Nu vezi că mi-ai dat cu grebla în prosop?! Sun la Poliţia Locală”, s-a revoltat femeia. A fost efectuat şi apelul cu pricina, dar, deşi cei de la Poliţie au promis că intervin, după jumătate de oră… nici urmă de poliţist local! Una peste alta, cum pe porţiunea de plajă se strânseseră tot mai mulţi oameni cu cearşafuri, la care se adăugaseră şi apelurile femeii în cauză către presă şi Poliţie, angajaţii de la Alandala au bătut în retragere, dar au încercat un alt tertip: „Haideţi, că nu vă alungă nimeni, dar ridicaţi un pic prosoapele, să greblăm şi sub ele...”. N-a ţinut „figura”, iar în final apele s-au calmat, nu înainte ca unul dintre angajaţii de la Alandala să comenteze, către soţul femeii care a alertat presa:

„Ce, mă, n-ai 30 de lei să dai pe un şezlong?”. Bădărănia fără margini a fost însă taxată rapid de cel chestionat: „Dar ia să vedem, tu ai 15 lei în buzunare? Nu mă poate oblige nimeni să închiriez şezlong, dacă nu am plăcerea asta”. În plus, conform reglementărilor, toţi operatorii de plaje au obligaţia să lase liberă o suprafaţă de nisip pentru cei care doresc să se bronzeze pe cearşaf. În cazul în care nu respectă această condiţie, se poate ajunge şi la rezilierea contractului dintre operatorul de plajă şi Apele Române.

În plus, amintim că şi anul trecut plaja Alandala a fost scena unui incident similar, când un angajat al societăţii a înjurat o femeie venită cu cearşaful, ba mai grav, a pălmuit-o, de supărare că aceasta nu dorea să părăsească perimetrul pe care probabil îl considera proprietatea privată a mămicii sale! Plaja Alandala se află în spatele Clubului Bio Bio La Manele.

VIDEO, INCINDENT PLAJA ALANDALA, ANUL 2015:

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/turisti-agresati-pe-o-plaja-din-mamaia-pentru-ca-au-avut-tupeul-sa-nu-inchirieze-sezlong-video-235486/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108