REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cezar Preda: Cine este Palaz? E un neica-nimeni, pe care l-a pus Elena Udrea prefect

Cezar Preda: Cine este Palaz? E un neica-nimeni, pe care l-a pus Elena Udrea prefect

Replica API 14 august 2015 | 22:56 280

Liderul PDL, scos din sărite de scrisoarea preşedintelui PMP Constanţa

Liderul PDL, scos din sărite de scrisoarea preşedintelui PMP Constanţa

Cezar Preda

Căldura nu prea le prieşte politicienilor şi nici vacanţa se pare că nu îi entuziasmează prea tare. Unii dintre ei nu pot să uite vechile divergenţe, aşa că au trecut la atac. „La Constanţa, de 20 de ani partidele politice se fofilează în jurul PSD. Era secretul lui Polichinelle; Toată lumea ştia dar nimeni nu spunea! Toţi se învârteau şi gravitau în jurul lui”, spunea recent responsabilul pe regiunea sud-est al PNL, Cezar Preda, într-un interviu acordat recent în exclusivitate pentru „Replica” de Constanţa. Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, s-a autosesizat şi îi solicită lui Preda să spună numele celor care au făcut blat cu PSD, pe plan local, în toţi aceşti ani. Totodată, a înaintat şi numele celor vizaţi din PNL: Puiu Haşotti, Gheorghe Dragomir, Victor Manea, Mihai Lupu şi Christian Gigi Chiru.

„În primul rând, de la PNL sunt cei care astăzi ocupă funcţii de conducere la instituţiile publice. Începând cu fostul prefect, Eugen Bola; cei care sunt la navigaţie, Ovidiu Cupşa. Atâta timp cât Gheorghe Dragomir îi tolerează pe cei pe care i-am spus şi mai sunt şi alţii, avem deja ghici ghicitoarea mea? Care sunt aceştia care acceptă aceste blaturi? Atâta timp cât îl avem pe Iustin Roman, căruia i se votează planurile de urbanism şi se dau autorizaţii de demolare a unor clădiri care au creat atâtea tensiuni în Constanţa şi nu se ia nici o măsură din partea actualei conduceri a PNL, avem răspunsul clar asupra celor care au acceptat blaturile cu gruparea Mazăre - Constantinescu. Eu aş vrea din partea lui Cezar Preda să spună cu subiect şi predicat, nu eu, eu ştiu asta, că de-asta am şi făcut scrisoarea. Aş vrea Cezar Preda, mai ales că face parte din comisia parlamentară de control a SRI să spună aceste lucruri, că are informaţii! Atunci, e bine să spună. Dacă nu, îşi ascunde o afirmaţie gratuită şi care nu îşi are rostul în Constanţa”, a spus Palaz, pentru „Replica”.

Claudiu-Iorga Palaz

Preda, atac virulent: Palaz, „un papiţoi”

În atare condiţii, liderul „popular” consideră că PNL nu poate fi credibil în ochii electoratului. „Exclusă varianta ca noul PNL să fie credibil în faţa alegătorilor. Deci, eu am spus simplu: la Constanţa, USL trăieşte! Şi acum este un blat la Constanţa, nu numai în trecut. Azi e un blat la Constanţa! Este blat între PSD şi PNL, dar eu aş fi vrut din interiorul noului PNL, dacă cineva are curajul, să arate cu degetul către cei care fac acest blat! Eu am curaj, pentru că nu fac parte din PNL. Cezar Preda a spus acea afirmaţie, ceea ce confirmă ce spun eu tot timpul! La Constanţa este un blat şi acum între PNL şi PSD. (...) Afacerile! Pentru asta se face blat! Totuşi, să nu uităm că PSD nu are nevoie de un scandal, astăzi. PSD este menţinut la “butoane” cu acceptul PNL, pentru că PNL nu vrea să preia guvernarea. Nu că nu e în stare. Nu vrea să preia. Le convine, chipurile, să facă opoziţie şi să îşi menţină oamenii pe poziţie. Menţinerea oamenilor pe poziţii, astăzi, se face cu acceptul PSD”, a concluzionat Palaz, pentru „Replica”. Reacţia lui Preda, când a auzit de fostul PDL, în exclusivitate pentru cotidianul nostru, a fost fulgerătoare! „Singura mea reacţie este, să-i spun drept: să-i fie ruşine! Un papiţoi! Aşa să-i spuneţi! Un papiţoi, care se vrea mare şi se caţără pe spinarea altor politicieni. Habar nu are! Şi el este unul dintre blatişti! Nu mă mai căutaţi pentru un neica-nimeni. Ăla (Palaz – n.r.) e un neica-nimeni, pe care l-a pus Elena Udrea prefect şi acum vrea să se caţere pe capul nostru. Să-şi vadă de treaba lui! Spuneţi-i că nu mă interesează Palaz. Cine este Palaz?”, a spus Preda, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920