REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chiru susţine proiectul unui constănţean, pentru înfiinţarea unei piste de biciclete

Chiru susţine proiectul unui constănţean, pentru înfiinţarea unei piste de biciclete

Replica API 18 mai 2015 | 00:02 454

Constanţa, oraşul betoanelor şi al aglomeraţiei în trafic, are nevoie de o pistă pentru biciclişti. La această concluzie a ajuns tânărul constănţean Andrei Chivu care i-a prezentat senatorului Christian Gigi Chiru un proiect pentru amenajarea de piste pentru biciclişti. Din acest motiv, senatorul constănţean a organizat, alături de colegii săi din Partidul Naţional Liberal şi de iniţiatorul proiectului, o plimbare cu bicicleta.

„Tânărul arhitect Andrei Chivu mi-a semnalat problema lipsei pistelor pentru biciclişti. Mai mult decât atât, mi-a prezentat proiectul său pe care îl susţin în totalitate. Orice oraş normal, european, are piste pentru biciclişti, mai puţin Constanţa”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Însoţit de colegii săi, parlamentarul a experimentat viaţa de biciclist în Constanţa pe traseul sediul PNL (str. Lahovari) – bulevardul Alexandru Lăpuşneanu – Mamaia şi retur.

„Dacă nu ai permis de conducere sau pur şi simplu alegi să circuli cu bicicleta şi să adopţi un stil sănătos de viaţă, să faci mişcare, este un adevărat pericol. Susţin proiectul lui Andrei Chivu căruia îi mulţumesc pentru implicarea în viaţa comunităţii. Mi-ar plăcea ca mai mulţi constănţeni să îi urmeze exemplul şi să vină cu idei pentru înfrumuseţarea Constanţei şi pentru îmbunătăţirea traiului în oraşul nostru”, a spus senatorul Christian Gigi Chiru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367