REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chiţac, în sondajele PNL: Nu mă surprinde şi nu mă deranjează. Dar nu candidez până nu se schimbă ceva

Chiţac, în sondajele PNL: Nu mă surprinde şi nu mă deranjează. Dar nu candidez până nu se schimbă ceva

Replica API 10 octombrie 2015 | 00:00 300

Rectorul Academiei Navale, în cărţi pentru Primăria Constanţa

Rectorul Academiei Navale, în cărţi pentru Primăria Constanţa

Vergil Chiţac (sursa foto: facebook)

PNL va efectua un sondaj de opinie în cadrul căruia va prezenta toţi candidaţii, atât cei proprii, cât şi cei de la alte partide sau din societatea civilă înscrişi în cursa pentru Primăria Constanţa. S-a stabilit ca în sondaj să apară cei patru liberali care şi-au depus oficial candidatura în interiorul partidului: Robert Boroianu, Mihai Tararache, Iustin Roman şi Christian Gigi Chiru. Însă, pe listă apar şi potenţialii candidaţi vehiculaţi „pe piaţă”, între care şi Vergil Chiţac. Faptul că numele rectorului Academiei Navale Constanţa apare în sondajele PNL, nu înseamnă, neapărat că va şi candida.

Poate doar dacă se schimbă ceva, până la alegeri. „Nu mă surprinde chestiunea aceasta şi nici nu mă deranjează. Rămâne adevărat ceea ce am spus, şi anume că nu voi candida la Primăria Constanţa până când nu se schimbă ceva. Eu sunt un tip coerent. Faptul că m-au introdus în sondaj...n-am ce să spun. Asta înseamnă că eu contez. Nu ştiu cum ar trebui să interpretez treaba asta“, a declarat, pentru „Replica”, Vergil Chiţac.

„Nu mă interesează, la momentul acesta, să candidez. Dacă se schimbă ceva, o să fiţi anunţaţi. Eu rămân la părerea că un primar al Constanţei sau al oricărui oraş, trebuie distanţat de culoarea politică pentru că, în mod necesar şi obligatoriu, când administrezi o comunitate, nu poţi fi de stânga sau de dreapta. Trebuie să fii şi de stâng şi de dreapta. Eu cred că se exagerează foarte mult în cazul alegerilor locale, privind culoarea politică“, a conchis rectorul.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367