REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cine vine în locul lui Gambos la RAJDP. Reacţia lui Darie: „Aţi înnebunit?”

Cine vine în locul lui Gambos la RAJDP. Reacţia lui Darie: „Aţi înnebunit?”

Replica API 18 aprilie 2015 | 00:25 645

Cristu se pregăteşte să-l înlocuiască fix... când şi-a luat concediu!

Cristu se pregăteşte să-l înlocuiască fix... când şi-a luat concediu!

Adrian Gâmbuţeanu

Cadou pentru Adrian Gâmbuţeanu (zis „Gambos” sau „omul lui Nicuşor”), de ziua lui de naştere! Adrian George Gâmbuţeanu urmează să fie înlocuit de la şefia Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa. Funcţia de director general ar urma să fie preluată de Daniel Cristu, conform unui proiect de hotărâre ce va fi votat în şedinţa Consiliului Judeţean din data de 22 aprilie a.c. Coincidenţă sau nu, pe data de 23 aprilie Gâmbuţeanu îşi serbează ziua de naştere (şi onomastica, totodată).

Daniel Cristu, stânga

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CJC figurează 38 de proiecte, iar două dintre ele fac referire la eliberarea din funcţie a lui Adrian Gâmbuţeanu şi numirea lui Cristu Daniel în funcţia de director general. Cristu ocupă, în prezent, funcţia de şef birou marketing în cadrul RAJDP. Totodată, în şedinţa de consiliu se va vota proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de evaluare/ selecţie a membrilor în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa. Cele două proiecte sunt iniţiate de Cristian Gheorghe Darie, vicepreşedintele CJC. Mandatul lui Gâmbuţeanu ar fi expirat încă din luna ianuarie. Contactat de „Replica” de Constanţa, Darie a declarat că proiectul ar fi iniţiat de... Cristinel Dragomir! Întrucât se speculează că Daniel Cristu ar fi „finul” unuia dintre vicepreşedinţii CJC, cotidianul „Replica” de Constanţa a dorit să afle şi punctul de vedere al lui Darie, iar reacţia acestuia a fost: „Voi aţi înnebunit?!”. Rămâne de văzut dacă, urmare a votului de la şedinţa CJC, Gâmbuţeanu va fi înlocuit, în condiţiile în care, potrivit informaţiilor noastre, el se află... în concediu!

Şedinţa „dedicată” lui Gâmbuţeanu are şi alte surprize

În altă ordine de idei, de precizat că, printre proiectele importante aflate pe ordinea de zi din 22 aprilie se numără şi cele privind eliberarea din funcţie a vicepreşedinţilor CJ, Cristinel Dragomir, respectiv Cristian Darie – proeict iniţiat de consilierii PNL; precum şi alegerea noilor şefi ai instituţiei. În cadrul şedinţei de luni vor fi aprobate rezultatele evaluării anuale a managerilor instituţiilor de cultură din subordinea CJ. Pe ordinea de zi se mai află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, dar şi mai multe hotărâri privind alocarea unor ajutoare ce constau în bani pentru mai mulţi constănţeni cu nevoi speciale.

Mirela Sorina PASCAL, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102