REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Colorata stradă Caraiman a Constanţei: prostituate, vaci la păscut şi... teren de sport!

Colorata stradă Caraiman a Constanţei: prostituate, vaci la păscut şi... teren de sport!

Replica API 25 aprilie 2016 | 23:29 2377

Cea mai vizitată zonă de către anumiţi taximetrişti,

Cea mai vizitată zonă de către anumiţi taximetrişti,

Strada Caraiman, un loc cunoscut ca rău famat, unde prostituatele îşi fac veacul de ani de zile, continuă să producă „surprize”. În zonă sunt mai multe blocuri, un loc de joacă pentru copii şi un teren de sport, sedii ale unor societăţi serioase etc. Desigur, acest lucru nu le împiedică pe „fetiţe” să stea chiar şi în toiul zilei la marginea şoselei, în speranţa că bariera din apropiere le va furniza şi clienţi. „Izvorul” prostituţiei constănţene de pe strada Caraiman este completat de aportul adus de câţiva taximetrişti, care, noapte de noapte, fac curse regulate în zonă.

Site-ul „curvedinconstanta” informează că „cea mai celebră locaţie este chiar strada Caraiman, mai exact la trecerea de cale ferată dinspre Far. Acolo sunt mai tot timpul 5-6 (n.r. prostituate). De cele mai multe ori actele sexuale se produc într-o baracă unde activa cel care ridica şi cobora bariera de la calea ferată, care acum este automată”. Baraca mai sus precizată face parte din patrimoniul statului şi nu poate fi demolată decât dacă autorităţile din Bucureşti îşi dau acordul. Între timp, baraca a devenit adăpost ocazional pentru animalele proxeneţilor care locuiesc la casele din zonă!

Multe dintre aceste femei sunt îmbrăcate în ţinute cât mai provocatoare. Fetele încearcă astfel să atragă privirile bărbaţilor care sunt dispuşi să apeleze la serviciile lor. Cea mai veche meserie din lume are totuşi riscurile ei. Girofarul sau sirena poliţiştilor este primul semn că fetele trebuie să se facă nevăzute. Chiar dacă multe dintre prostituate sunt reţinute deseori de poliţişti, amenzile par să nu le sperie.

După drumul de la secţia de Poliţie, tinerele se întorc exact în locul de unde au fost „deranjate”. În spatele terenului de sport se află trei cocioabe unde, potrivit informaţiilor noastre, „peştii”, care locuiesc în nişte case din apropiere, îşi ţin animalele. Ca peisajul să fie complet, în cursul zilei de duminică, de Florii, când până şi prostituatele au ţinut post, iarba verde din apropierea căii ferate era păscută… de o vacă! La propriu!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218