REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Condamnări-record în dosarul minorei pe care o viola amantul mamei

Condamnări-record în dosarul minorei pe care o viola amantul mamei

Replica API 13 decembrie 2013 | 00:00 302

Forţată să facă sex, cu ştiinţa celei care i-a dat viaţă

Forţată să facă sex, cu ştiinţa celei care i-a dat viaţă

S-a lăsat cu condamnări record în cazul incredibil de la Cernavodă! Vorbim de clipele teribile prin care a trecut o minoră de 14 ani, fiind violată în mai multe rânduri de amantul mamei ei. Femeia care i-a dat viaţă a ştiut la ce este supusă fiica ei, dar a preferat să închidă ochii, fără s-o protejeze. În cele din urmă, copila şi-a anunţat bunicul, astfel cazul ieşind la iveală. Acum, Tribunalul Constanţa a decis că Florin Dobrescu merită să stea după gratii 20 de ani, iar mama - 5 ani.

Bărbatul care a violat o fată de 14 ani, de mai multe ori, fiind vorba de fiica amantei sale, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Cu 5 ani de detenţie s-a ales şi mama fetei. Decizia aparţine Tribunalului Constanţa. "Condamnă pe inculpatul Dobrescu Florin la pedeapsa de 20 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată. Menţine arestarea preventivă a inculpatului Dobrescu Florin . Condamnă pe inculpata Lapadatovic Mihaela la pedeapsa de 5 ani închisoare. Cu apel în 10 zile de la pronunţare", se arată pe portalul instanţelor de judecată. Florin Dobrescu, de 35 de ani, din Cernavodă, este însurat însă avea şi o relaţie extraconjugală cu Mihaela Lapadatovic.

Salvată de un bileţel strecurat în haina bunicului

Pe data de 19 septembrie 2012, individul a profitat de faptul că amanta era plecată din localitate şi a obligat-o pe fiica acesteia, în vârstă de 14 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el, după ce a bătut-o. După aceea, violurile s-au repetat. La un moment dat, fata nu a mai suportat şi a decis să-şi anunţe bunicul. Întrucât se temea foarte tare de consecinţe, minora a scris un bilet şi i l-a băgat în buzunar vârstnicului când acesta venise în vizită. Acolo a povestit prin ce trece şi cum este violată în mod repetat de amantul mamei, fără ca femeia ce i-a dat viaţă să ia măsuri. Nevenindu-i să creadă, Constantin Răducanu, de 51 de ani, a mers numaidecât la Poliţie, iar pe 10 octombrie 2012 Dobrescu a fost arestat. Cercetările în acest caz au demonstrat că minora spunea adevărul în bileţelul strecurat în buzunarul bunicului. Ce este şi mai crunt se leagă de faptul că mama fetei a ştiut prin ce trece fata ei, însă nu a luat nici o măsură s-o potejeze. Îi era frică de bătaie, a motivat ea în faţa anchetatorilor, Dobrescu fiind cunoscut ca un om violent. Acesta locuia în cartierul Columbia din Cernavodă, alături de soţie şi cei patru copii ai lui, dar mai stătea şi pe la amantă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614