REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Conducerea SC Utilităţi Publice Cernavodă, menţinută sub control judiciar

Conducerea SC Utilităţi Publice Cernavodă, menţinută sub control judiciar

Replica API 24 mai 2017 | 00:00 1415

sursa foto Facebook

Tribunalul Constanța a decis ca Georgeta Adina Avram, Georgeta Dumitra, Sanda-Eugenia Costache şi Alexandru George Dumitrescu să fie menținuți sub control judiciar, de la data de 22 mai 2017 până la 20 iulie 2017, inclusiv. "Admite cererea de modificare obligaţie impusă în cadrul controlului judiciar faţă de toţi cei patru inculpaţi în sensul că se va înlocui la organul desemnat cu supravegherea din IPJ. Constanţa în Poliţia oraş Cernavodă", potrivit minutei.

Amintim că mai mulți angajați ai societății Utilități Publice Cernavodă S.R.L., în frunte cu directorul, au fost trimiși în judecată pentru fapte de corupție. Este vorba despre Laurenţiu George Dumitrescu (director/administrator), Georgeta Adina Avram (director economic), Georgeta Dumitra (contabil), Sanda Eugenia Costache (contabil), Alexandru George Dumitrescu (funcţionar) și Maria Cristina Dumitrescu (funcţionar).

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că în perioada 2011 – 2016 s-au derulat activităţi infracţionale în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu aceste atribuţii de serviciu de către inculpatul Laurenţiu George Dumitrescu, director/administrator la Utilități Publice Cernavodă S.R.L. (societate comercială de interes public – asociat unic Consiliul Local al Oraşului Cernavodă) – funcţionar public cu atribuţii de control, administrare/gestiune, cu implicarea şi a altor funcţionari publici (inculpata Avram Georgeta-Adina – director economic), prin încheierea, derularea de relaţii contractuale/comerciale între societatea comercială de interes public cu persoane juridice prin încălcarea cu ştiinţă a dispoziţiilor legale şi a atribuţiilor de serviciu, în materia achiziţiilor publice, favorizând interese patrimoniale personale şi ale terţilor, în defavoarea şi paguba societăţii comerciale cu capital de stat (prin producerea de prejudicii băneşti), S.C. Utilități Publice S.R.L., aflată sub coordonarea Consiliului Local al Oraşului Cernavodă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu ti morti matii 23:13 de cacat ordinar Sa ti dea dumnezeu ce arunci le gura aia
6
5
nu-l mai criticati pe dumitrescu , ca de prostalau ce sunt numai el si-a facut mila de mine si m- a angajat , tot el m-a invatat ce sa-i fac nevestei metise tataro-moldoveanca , ii confundam orificiile si cu greu am ajuns sa am un pripas cu ajutorul pretinilor .
7
4
Sparcaci Robert Eusebiu un semianalfabet de nota 5 la limba romana ...examenul de bacalaureat .Cautati co google numele lui sa vedeti cata materie cenusie are in cap.
11
2
9 comentarii?? In atatea ore...slab. replica, trebuie sa veniti cu altceva. Aceasta stire a devenit plictisitoare. In cernavoda mai sunt si altele. Noi o sa ne intoarcem la munca si la lins coaiele sefului Luci, vrem sa mai "sapam" cativa colegi, avem un handicap din nastere. Ne place mancatul de cacat.
15
5
Un om educat nu este neaparat in om carre abunda de cunostinte generale sau de specialitate. Un om educat are facultatile mintale atat de dezvoltate,incat poate dobandi tot ceea ce-si doreste,fara a incalca drepturile celorlalti oameni. Asa ca fiecare decide cu ce partid merge si ce alegeri face. Nu trebuie sa sa depindem de aprecierile de acest fel Sunt alte lucruri mlt mai importante in viata......
11
5
Si sunt multi ca astia in cernavoda aia. Pisatu din imagine vroia sa fie si in partidu pulii vai si amar de orasul ala. Daca au ajuns toti distrusii sa isi faca de cap
14
7
oare unde se ascunde infractorul principal al clanului sact family srl ? cernavodenii saracesc dupa o viata de munca iar indivizii astia prospera. doar dumnezeu mai poate face dreptate in orasul asta.
13
4
Alta poza nu aveti? Ce treaba are copilul in cacatul asta de stire? Sunteti de ultima speta! Ordinarilor!
9
9
Iar a comandat MM&CO articole in ziarul de la coltul strazii. Sunteti mai rau decat babele de la scarile blocurilor. Ce va mai place circul!
13
15
S a terminat cu jaful lepadaturilor abjecte ,a inceput alt jaf Livache Serifache ,Turcache ,Iordache si alte specimene!Afara SPURCATILOR din Primaria Cernavoda !
11
15
da copilu ce treaba are ziarista de cacat?
18
14
Ha Ha Ha sa terminat cu jaful
17
7
Ai facut o obsesie din cazul asta
18
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218