REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Contre la PNL Constanţa în privinţa candidatului la Primărie. Chiru vrea, Dragomir strîmbă din nas, Mănescu şi Boroianu - „în cărţi” să candideze

Contre la PNL Constanţa în privinţa candidatului la Primărie. Chiru vrea, Dragomir strîmbă din nas, Mănescu şi Boroianu - „în cărţi” să candideze

Replica API 7 martie 2015 | 00:09 252

Vorbesc împreună şi se înţeleg separat

Vorbesc împreună şi se înţeleg separat

Tensiunile pe care foştii PDL-işti şi vechii PNL-işti se străduiesc să le ţină sub preş ies iar la iveală. Dacă la nivel naţional, inclusiv la Bucureşti, mai au puţin şi se iau la bătaie, liniştea de la Constanţa pare să se apropie de final. Liderii de la malul mării ai noii formaţiuni a PNL vorbesc împreună şi se înţeleg separat, după cum a confirmat co-preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir. Liderul provenit din vechea structură a PNL a recunoscut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că există mai multe neînţelegeri cu noii colegi.

„Nu reuşim să ne armonizăm”, a motivat Dragomir imposibilitatea organizării unei conferinţe de presă în comun. Surpriza zilei a fost, însă, invocarea europarlamentarului Ramona Mănescu. Constănţeanca va reveni în organizaţia judeţeană, în prezent fiind înscrisă la o filială din Capitală. întrucât „este europarlamentar în această regiune a României”, a precizat Dragomir.

Dragomir, la gâtul lui Gigi Chiru

Întrebat dacă Ramona Mănescu va candida la funcţia de primar al Constanţei sau la cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, Dragomir a spus că „totul este posibil”. Co-preşedintele PNL Constanţa îi va propune europarlamentarului să se înscrie în cursa internă pentru candidaturile la Primăria Constanţa şi CJC şi speră ca aceasta să accepte. În ceea ce priveşte celelalte nume care se vehiculează ca posibile candidaturi din partea PNL pentru cele două funcţii, la alegerile locale din 2016, Dragomir a făcut referire la celălalt co-preşedinte al PNL Constanţa, Christian Gigi Chiru, despre care a spus că „a furat startul”. „Pe cel mai bun îl vom alege. Ia startul (Gigi Chiru – n.r.) împreună cu toţi ceilalţi sau, mă rog, mai devreme şi-o dori, a furat startul, dar nu cred, pentru că trebuie să vedem pe cine doresc constănţenii. Putem oricare dintre noi să ne dorim acest lucru. Nimeni nu are nimic împotrivă. Facem un sondaj, îl facem pe al doilea, cel mai bun va candida. Cel mai bun este cel dorit de constănţeni din cei propuşi de PNL. Aşa este o hotărâre luată în Biroul Naţional”, a spus Dragomir. Dincolo de precizările lui Gheorghe Dragomir, alţi lideri ai PNL Constanţa spun că posibil candidat al partidului la primărie ar putea fi chiar şi actualul preşedinte al Organizaţiei Municipale, Robert Boroianu.

Marius Florian VASILE, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367