REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Copil de doi ani, muşcat de un maidanez. Reacţia iubitorilor de animale este INCREDIBILĂ!

Copil de doi ani, muşcat de un maidanez. Reacţia iubitorilor de animale este INCREDIBILĂ!

Replica API 14 mai 2015 | 23:43 418

Revoltă

Revoltă

Câinii fără stăpân continuă să fie o problemă la nivelul Constanţei, împărţind locuitorii urbei în două tabere. Însă, cei ce se declară iubitori de animale sunt în stare de orice pentru a proteja patrupedele, chiar dacă, spre exemplu, o persoană este muşcată. Aşa s-a întâmplat şi cu un copil de 2 ani, care ar fi fost atacat de un câine pe I.C. Brătianu, familia ducându-l la spital şi apoi sesizând Primăria. Nici aici, apărătorii animalelor nu au avut altă poziţie, ei considerând că animalele muşcă atunci când sunt provocate.

„Pe data de 26.4.2015, fratele meu, în vârstă de 2 ani, a fost muşcat de câinele din faţa blocului O, scara A,strada I.C. Brătianu, nr.45A (pod buteli) în care locuim. La sfatul medicului a trebuit să urmărim câinele 14 zile. Acum câinele este legat sub geamul celor ce răspund de el, dar fiind un câine agresiv pe noi nu ne linişteşte această măsură (fiindu-i dat drumul zilnic o oră /două). Menţionez că această locatară de la parter mai deţine un maidanez în scara blocului şi alţi 3 câini de rasă în casă. Se poate ca cei doi maidanezi să fie ridicaţi în măsura în care unul este legat iar celălalt protejat în scara blocului (fiind agresivi în special cu copiii)”, este reclamaţia unei persoane, care a adus cazul în atenţia Primăriei Constanţa, înregistrându-se o sesizare în acest sens, pe 13 mai anul curent. Însă, iubitorii de animale, de cum au văzut cele reclamate, s-au şi alertat, vorbind între ei pentru a lua măsuri şi a anunţa persoana care deţine câinii pentru a fi avertizată că urmează să fie „vizitată” de hingheri. „Cei din zona Cora, ce au în grijă câinii, trebuie anuntaţi că au un vecin care umblă cu reclamaţii la hingheri”, a spus o persoană pe grupul destinat „apărătorilor” animalelor fără stăpân. Şi discuţia a continuat: „Câinii sunt agresivi doar dacă sunt provocaţi, mai ales de copii! Minorii au dreptul să aiba cont FB (referitor la persoana care a reclamat cazul - n.r.)? Întreb şi eu... Dacă da, poate avem un pedofil printre noi, că doar suntem peste 3800, imposibil să nu fie vreunul să-i dea o lecţie puştiului reclamagiu! Poate ţine minte că pârâcioşii plătesc! Sunt unii copii foarte răi, provoacă aceşti câini, dau cu pietre şi beţe în ei... Ştiu câinii din zonă şi nu sunt agresivi, nu îmi dau seama cum de a muşcat, înclin să cred că a fost provocat. După cum citiţi, reclamagiul numără cainii, mă mir că nu a zis să fie ridicaţi şi cei de rasă, în număr de 3, ţinuti în casă”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367