REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cotidianul Replica, de 12 ani alături de voi! Am intrat în al 13-lea an de existenţă

Cotidianul Replica, de 12 ani alături de voi! Am intrat în al 13-lea an de existenţă

Replica API 18 februarie 2014 | 00:00 418

Ediţie aniversară

Ediţie aniversară

Cotidianul Replica, de 12 ani alaturi de voi! Am intrat in al 13-lea an de existenta

Cotidianul "Replica" de Constanţa a mai câştigat un an de existenţă pe piaţa tumultuoasă a presei. Rezistăm de 12 ani, intrăm în al 13-lea an de când, zi de zi, vă oferim ştiri, interviuri, anchete, atitudine! Vă mulţumim că ne citiţi, că ne urmăriţi evoluţia în mediul on-line. Pentru voi, cititorii noştri, continuăm să ne păstrăm spiritul tânăr, liber. Învăţăm din greşeli şi "ascultăm" reproşurile pertinente. A accepta că eşti supus greşelii nu este o slăbiciune - este un gând pe care îl păstrăm an de an, şi care ne motivează să fim cei mai buni. Şi, da, credem că "Replica" de Constanţa este un ziar bun. La fel, nu ne ferim să recunoaştem că avem emoţii, să gândim cu inima atunci când relatăm o întâmplare, când concepem un articol, când întrebăm şi primim răspunsurile care devin deschidere de ziar. Dacă ar fi să răspundem cu un singur cuvânt ce înseamnă munca de jurnalist, acest cuvânt este: pasiune. Ne înţelegem menirea şi tratăm cu seriozitate evenimentele, explicăm situaţiile pe care alţii încearcă să le prezinte trunchiat. Cu aceste gânduri şi multe altele, ducem mai departe brandul "Replica". Rolul presei este de a informa, dar şi de a educa. Spiritul critic, un soi de "deformaţie profesională", alături de curiozitate, ne asigură, deopotrivă, şi statutul de "incomozi". Pentru noi, e ca un compliment. În acelaşi timp, ne aduce în faţa următoarei realităţi: avem cititori care vor cele mai proaspete ştiri, care vor adrenalină, care vor să se destindă, care vor să facă politică, pe care îi interesează şi fiecare "înţepătură" pe care o adresăm politicienilor ori şefilor de instituţii, de unde şi rubricile speciale, distincte, "marcă înregistrată" a cotidianului "Replica": "Zoom" şi "Figurant". La 12 ani de existenţă, cu speranţa că al 13-lea an va fi şi mai bun, că nu va exista moment în care să ne pierdem entuziasmul şi obiectivitatea, mulţumim colaboratorilor, reprezentanţilor instituţiilor din judeţ, dar nu numai, reprezentanţilor din administraţiile publice locale, politicienilor, celor care, în cele ce urmează, ne-au adresat câte o urare (VEZI şi rubrica VIDEO):

Liviu Dragnea, vicepremier, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice:

"Ce pot să vă urez decât "La mulţi ani!" şi viaţă lungă. Orice ziar e bun, pentru orice comunitate, pentru că aduce informaţii. Să fiţi un ziar care să dea informaţiile corect, să ajute opinia publică să aibă acces la informaţia corectă. Acesta cred că este primul lucru pe care trebuie să îl aibă în minte un jurnalist. Vouă, pentru că sunteţi tineri, vă doresc să rămâneţi cu un caracter curat, să fiţi jurnalişti pentru comunitate şi nu jurnalişti pentru patronul ziarului şi nici pentru un partid sau altul, ci pentru comunitate. Aşa cum şi eu servesc comunitatea în funcţia publică pe care o am, şi voi trebuie să serviţi comunitatea. Vă doresc foarte mult succes!"

Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii:

"Dar vai, ce mulţi ani împliniţi! Nu pot decât să urez oricărei instituţii de media: viaţă cât mai îndelungată pentru că este necesară pentru sănătatea societăţii. Vă rog să fiţi în continuare corecţi, deştepţi, exigenţi şi prietenii cetăţenilor obişnuiţi. La mulţi ani!"

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului:

"Ziarul "Replica", cu adevărat, ne-a însoţit în cursul activităţii. Pe mine personal m-a însoţit exact cu începuturile mele care erau şi începuturile ziarului. Am remarcat de multe ori curaj şi obiectivitate. Sigur că au mai fost scăpări din neputinţă sau că n-au ajuns informaţiile la timp dar, în general, am sesizat obiectivitatea şi promptitudinea cu care ziarul "Replica" s-a adresat cititorilor. Eu sper ca după această experienţă frumoasă, întrând în al 13-lea an, ziarul "Replica" să aibă mai multă consistenţă şi să fie cu adevărat o tribună de bună informare a cititorilor. Doresc succes tuturor ce se ostenesc la ziarul "Replica" şi celor ce susţin acest ziar să aibă sănătate, prosperitate, dragoste de oameni pe care să îi informeze corect şi cu toţii să formăm o familie ajutându-ne unii pe alţii şi ridicând spiritul cetăţii noastre pe noi culmi de afirmare",

Excelenţa Sa Mikhail Reva, consul general al Federaţiei Ruse la Constanţa:

"Stimată redacţie a ziarului "Replica", dragi cititori, primiţi cele mai călduroase felicitări cu prilejul împlinirii a 12 ani de existenţă. Personalul Consulatului General al Rusiei din Constanţa îşi începe fiecare dimineaţă citind ziarul "Replica". Fiind parteneri vechi, colaborăm deja de ani de zile. Întotdeauna ne-a făcut mare plăcere să lucrăm cu profesionişti într-o atmosferă de respect reciproc, iar astfel de oameni se regăsesc în colectivul ziarului dumneavoastră. Disponibilitatea, calitatea, onestitatea, deschiderea şi obiectivitatea sunt trăsăturile cheie care duc la succes şi care se regăsesc în munca dumneavoastră. Vă urez mulţi ani şi succes în munca dumneavoastră, perspective creative fructuoase, cititori devotaţi şi realizări în scopurile propuse".

Radu Volcinschi, subprefectul judeţului Constanţa:

"Vă doresc viaţă lungă, să fiţi prezenţi cât mai mult în presa din Constanţa şi nu numai. Să fiţi un factor de echilibru între administraţia locală, administraţia centrală şi cetăţeni. Aţi fost şi vă doresc să rămâneţi în continuare obiectivi, corecţi şi concreţi în articolele pe care le prezentaţi publicului. Sunteţi partenerii noştri şi, ca în orice parteneriat, trebuie să ne respectăm unii pe alţii, începând de la o concretă şi corectă informare şi până la prezentarea subiectelor aşa cum sunt de fapt. La mulţi ani!"

Decebal Făgădău, viceprimarul Constanţei:

"Colectivului cotidianului "Replica", cititorilor cotidianului "Replica", vreau să le adresez o urare din suflet: "La mulţi ani!", în primul rând, pentru că sunt convins că cea mai mare parte dintre domniile dumneavoastră sunteţi constănţeni şi îmi doresc să aveţi o viaţă frumoasă şi liniştită, că să avem o viaţă mai frumoasă şi liniştită cu toţii. De la cei de la "Replica" îmi doresc ca, în anul 2014, după 24 de ani de junglă democratică în care şi dumneavoastră v-aţi zbătut ca să deveniţi a patra putere în stat, puterea să fie exercitată cu bun simţ şi cu măsură. Adică, rolul oricărui om aflat la putere, oricărui lider este să încerce să ridice nivelul celor cărora li se adresează la nivelul său, nu să se coboare pe el la nivelul celor care temporar îl citesc sau îl ascultă sau îl urmează, aşa că din punctul meu de vedere, anul 2014, al doisprezecelea spre al treisprezecelea an de existenţă, vă doresc să fie unul norocos, unul plin de responsabilitatea condeiului şi care ar trebui să fie un obiectiv strategic naţional. Să eliminăm prostia, necunoaşterea şi să creştem educaţia şi nivelul articolelor pe care dumneavoastră sper să le scrieţi în anul următor. La mulţi ani!"

Maia Morgenstern, directorul Teatrului Evreiesc de Stat:

"Vă doresc mulţi ani frumoşi, obiectivitate, combativitate, echidistanţă, curaj şi multă sănătate echipei. La mulţi ani!"

Sorin Constantinescu, şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Serviciul Teritorial Constanţa:

"La mulţi ani! Să reflectaţi, în continuare, la fel cum aţi făcut-o şi până acum, activitatea DNA din Constanţa".

Teodor Baconschi, vicepreşedintele Partidul Mişcarea Populară:

"Presa locală este un suport al fiecărei comunităţi, pe care o informează la faţa locului - dacă o face onest, nu la comanda unor baroni sau patroni abuzivi şi dacă respectă regulile democraţiei: pluralism, echilibru, distincţie între opinie, analiză şi ştire. "Replica" din Constanţa merge de 12 ani pe această linie deloc uşoară. Îi urez noi succese de public şi de credibilitate! Mai ales că situaţia politică a judeţului este cam complicată".

Gheorghe Dragomir, deputat, preşedintele PNL Constanţa:

"Cu ocazia împlinirii celor 12 ani de activitate ai publicaţiei "Replica" în branşa jurnalismului constănţean, Partidul Naţional Liberal, Filiala Constanţa vă transmite sincere urări de bine şi la mulţi ani! Sperăm ca ziarul dumneavoastră să dăinuie mult timp de acum încolo, păstrându-şi intacte verticalitatea şi profesionalismul prezente în materialele editate în toţi aceşti ani.

Felicitări întregului colectiv Replica".

Ecaterina Andronescu, senator PSD:

"Vă doresc din tot sufletul să nu vă dezamăgiţi niciodată cititorii şi să-i câştigaţi pe cei care nu vă citesc, încă. Să fiţi întotdeauna o instituţie de echilibru pentru societatea românească. La mulţi ani publicaţiei dumneavoastră!"

Ludovic Orban, deputat PNL:

"La mulţi ani! Vă doresc să prindeţi centenarul! Succes mai departe"

Alexandru Mazăre, senator PSD:

"Să dea Dumnezeu să mă sunaţi şi peste 20 de ani, pentru că îmi face plăcere să vorbesc cu voi. "Replica" este unul din ziarele mele preferate. La mulţi ani!"

Puiu Haşotti, senator PNL:

"Vă doresc să fiţi un mijloc de informare obiectiv şi plăcut, aşa cum aţi fost până acum, şi, ca de obicei, să fiţi o replică la tot ceea ce este neplăcut pentru cetăţenii din oraşul şi judeţul Constanţa. La mulţi ani!"

Mircea Titus Dobre, deputat PSD:

"Să fiţi sănătoşi şi multă baftă în continuare chiar dacă trece-ţi în acest al treisprezecelea an de activitate sper să fie un an cu mult mai mult noroc faţă de ce a fost până acum. La mulţi ani!"

Dumitru Bădrăgan, preşedintele PER:

"Felicitări unei echipe tinere pentru cei 12 ani de implicare în viaţa tomitană şi vă urez încă cel puţin 12 ani de activitate în mass-media dobrogeană".

Florin Gheorghe, deputat PMP:

"Stimată redacţie, dragi jurnalişti, nu am uitat faptul că luna februarie este, în fiecare an, o lună specială pentru publicaţia dumneavoastră. Nu am uitat că săptămâna aceasta împliniţi 12 ani frumoşi, de activitate jurnalistică marcată de profesionalism, onestitate şi muncă în folosul cetăţenilor Constanţei. Nu aş avea cum să uit acest lucru pentru că "Replica" reprezintă enorm pentru constănţenii la care şi eu ţin foarte mult. Aşadar, vă rog să-mi permiteţi să vă transmit pe această cale un sincer "La mulţi ani!" şi să urez tuturor celor care lucrează în redacţia dumneavoastră mulţi ani încununaţi de împliniri profesionale şi multă sănătate".

Victor Manea, deputat PNL:

"Urmăresc cotidianul "Replica" de la începuturile lui şi constat, pe măsură ce trece timpul, că ţineţi pasul cu tot ce este nou, că veniţi în întâmpinarea cerinţelor pieţei şi că reuşiţi să mulţumiţi categorii din ce în ce mai variate de cititori, fără a coborî ştacheta, ceea ce este lăudabil. Vă doresc să fiţi în continuare la fel de pretenţioşi în selectarea subiectelor şi la fel de profesionişti în redactarea articolelor. Vă doresc să fiţi în continuare un reper pe piaţa media din Constanţa. La mulţi ani celui care a pus bazele acestui cotidian de succes în Constanţa, la mulţi ani colectivului "Replica" şi la mulţi ani cititorilor voştri, să ţineţi mereu seama de cerinţele şi aşteptările lor!"

Gheorghe Slabu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD:

"La mulţi ani! Vă doresc putere de muncă în continuare. S-o ţineţi tot aşa! Este unul dintre ziarele care reuşeşte de fiecare dată să dezbată cu sinceritate problemele cotidiene".

Adrian Bâlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii:

"Este un ziar viu. Mă bucur că există. Mă bucur că există o presă puternică, important şi diversă. Pe fondatorul ziarului îl cunosc de foarte mult timp. Eram amândoi tineri şi acum suntem amândoi foarte tineri. Îi urez multă sănătate şi vouă, colectivului, de asemenea multă sănătate!"

Comisar-şef Gelu Dănuţ Dincă, directorul Penitenciarului Poarta Albă:

"Stimată redacţie, cu ocazia aniversării a 12 ani de existenţă, conducerea Penitenciarului Poarta Albă vă adresează sincere felicitări pentru activitatea depusă şi pentru atitudinea obiectivă de care daţi dovadă. Vă urăm mult succes în activitatea viitoare, în efortul constant pe care-l întreprindeţi pentru a vă menţine în rândul publicaţiilor de top din mass-media. La mulţi ani!"

Comisar-şef Adrian Rapotan, adjunctul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa:

"Parcă ieri vedeam pentru prima dată ziarul dumneavoastră, "Replica". Daţi-mi voie să vă spun un "La mulţi ani!" cu această ocazie, să fiţi la fel de performanţi, să fiţi alături de noi pentru că noi şi ziariştii suntem primii de la evenimente. De multe ori chiar ne animă un sentiment de apropiere profesională. Cercetări la faţa locului, evenimente: Poliţia şi ziarul. Vă mulţumesc pentru modul în care aţi oglindit activitatea Poliţiei, să aveţi şi dumneavoastră multe realizări şi împliniri şi să fiţi un ziar cu un standard ridicat, aşa cum aţi fost şi până acum. Şi, încă o dată, "La mulţi ani!" celor care trudiţi la Replica".

Comisar-şef Camil Manea, adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie:

"Vă urez ca şi peste 12 ani să rămână acelaşi ziar tânăr şi prosper care să dea replică tuturor evenimentelor pe care noi le vom anunţa din timp. La mulţi ani, "Replica"! Sper să rămâneţi prietenii noştri aşa cum aţi fost şi până acum".

Claudiu Palaz, preşedinte Organizaţiei Judeţene Constanţa a PMP:

"Pe piaţa media constatăm, zi de zi, că sunt tot mai puţine metode de informare corecte, ceea ce reprezintă un punct slab pentru o societate care îşi doreşte să se dezvolte din toate punctele de vedere. Cotidianul "Replica" de Constanţa reprezintă, în prezent, un punct de informare corectă asupra societăţii în care ne aflăm şi sper să rămâneţi, cel puţin, la fel de verticali, să redaţi opiniei publice informaţii exacte, fără a fi părtinitori şi să întelegeţi care sunt nevoile reale ale cetăţenilor. Vă doresc să continuaţi să creşteţi, vă urez tuturor celor care contribuiţi la redactarea textelor zilnice - La mulţi ani - spor în activitate, inspiraţie şi sănătate".

Tudorel Dogaru, comisarul şef al Serviciului pentru Acţiuni Speciale:

"Să fiţi la fel de incisivi ca şi până acum. Să reprezentanţi, în continuare, câinele de pază al democraţiei şi atunci când reprezentanţii autorităţilor sau alte persoane greşesc, să le trageţi la răspundere pentru a-şi putea corecta comportamentul şi nu numai. Pe lângă asta, cred că am remarcat o schimbare foarte mare în ultimii ani la cotidianul dumneavoastră şi este o schimbare în bine pentru că apariţia modelului digital nu a făcut nimic altceva decât să creeze o egalitate de şanse între televiziune şi presa scrisă. Este un lucru foarte bun. Sursele dumneavoastră sunt foarte bune pentru că întotdeauna aveţi ştirile proaspete, ştirile calde, şi nu mă poate decât bucura chestiunea aceasta şi vă doresc s-o ţineţi tot aşa! La mulţi ani!"

Marius Ghiţă, inspector principal în cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa:

"Recomand cititorilor, în primul rând, să urmărească ştirile publicate în acest ziar şi, nu în ultimul rând, să manifeste tot timpul acea echidistanţă în tot ceea ce este scris în ziar, tot ceea recomandă opiniei publice şi: La mulţi ani, întregii echipe!"

Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa:

"M-am obişnuit să va urez în fiecare an, la ceas aniversar, "La mulţi ani!" Să fiţi la fel de buni că şi până acum. Unii spun că aţi devenit cel mai titrat cotidian constănţean. Să dea Dumnezeu să vă ţineţi de imaginea pe care v-aţi creat-o şi să ne vedem în fiecare an, noi să va urăm "La mulţi ani!" şi dumneavoastră să fiţi cât mai obiectivi în relaţia cu politicienii. La mulţi ani, "Replica"!"

Eduard Martin, deputat PSD:

"Cu ocazia împlinirii a 12 ani de viaţă, va urez ce v-am urat în fiecare an. Vă urez viaţă lungă. Consider că sunteţi un ziar care aş putea spune că a îmbătrânit pe piaţa presei constănţene, dar nu a îmbătrânit degeaba. Sunt oameni care îmbătrânesc degeaba şi este trist acest lucru. Însă, voi, ca ziar, aţi "îmbătrânit" pentru că aveţi doar 12 ani. Aţi rămas la fel, dacă nu chiar mai performanţi decât aţi fost. Sunteţi mai performanţi de la an la an. Că ne mai criticaţi uneori şi vă mai luaţi de noi, e o chestiune normală, face parte din jocul democraţiei şi poate ne mai impulsionaţi să facem lucruri mai bune. Una peste alta eu vă doresc "La mulţi ani!" şi vă doresc să rămâneţi aşa cum sunteţi, independenţi şi obiectivi".

Marian Vasiliev, senator UNPR:

"Vă consider cel mai incisiv ziar al Constanţei şi, pe zi ce trece, conţinutul lui devine din ce în ce mai interesant. Acest lucru este văzut de toată lumea. "Replica" este primul ziar pe care-l citesc, dimineaţa, şi apoi pe celelalte. La mulţi ani!"

Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanţa:

"Vă doresc ca ziarul vostru să se editeze cât mai mulţi ani cu putinţă, ziariştii să manifeste aceeaşi deschidere către fenomenul contemporan, aceeaşi obiectivitate în prezentarea ştirilor, acelaşi profesionalism pe care l-au demonstrat şi în anii precedenţi, încă de la înfiinţare. La mulţi ani, "Replica"!

Cătălin Botezatu, creator de modă:

"Vă urez "La mulţi ani!" Vă urez de 10 ori mai mult, decât 120 de ani de acum încolo. Vă iubesc şi să nu uitaţi că, întotdeauna, o replică spusă la timpul ei, face cât 10 alte articole de calitate pe care le găseşti în alte ziare".

Ileana Ploscaru, actriţă a Teatrului de Stat din Constanţa:

"Eu vă zic "La mulţi ani!" şi să dea Dumnezeu să vă meargă bine, să aveţi succese în continuare şi să ţineţi la profesionalism! Doamne ajută! Numai bine!"

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa:

"Vă urez cât mai mulţi ani, tiraj cât mai mare, oricum sunteţi în top, seriozitate, echipa să fie sănătoasă, ca să ducă informaţia mai departe. Aţi împlinit 12 ani? Să ne vedem şi la 20 de ani! Să promovaţi lucrurile frumoase şi multă putere de muncă. Noi întotdeauna am fost abonaţi "Replica": că a nins, că a viscolit, nouă întotdeauna ne-a venit ziarul. La mulţi ani!".

Daniel Ferencz, adjunctul comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa:

"La ceas aniversar, în numele Grupării Mobile de Jandarmi, vă rog să-mi permiteţi să vă mulţumesc pentru activitatea desfăşurată, să vă doresc mult succes în activitate, multă sănătate. Dorim să rămâneţi, în continuare, acelaşi mijloc corect de informare, pentru opinia publică şi să rămâneţi alături de noi. La mulţi ani!".

George Măndilă, consilier judeţean PDL:

"Având în vedere faptul că ziarul Replica este un ziar virulent, chiar şi la adresa mea, pentru că eu sunt client fidel al rubricii de umor, recomand tuturor, în momentul în care sunt supăraţi sau nervoşi pe anumite articole din ziarul "Replica" să nu-l mai citească dimineaţa la cafea şi a doua zi să reia ritualul. De aceea, vă urez multă viaţă, multe articole bune, multe articole virulente şi tot ceea ce vă doriţi, întreaga redacţie. Dumneavoastră şi cititorilor vă urez La mulţi ani!"

Virgil Coman, directorul Serviciului Judeţean Constanţa a Arhivelor Naţionale:

"Fidel cititor al cotidianului de atitudine "Replica de Constanţa", la ceas aniversar, vă transmit cele mai frumoase gânduri de bine şi tradiţionala urare "La mulţi ani! în numele colectivului Serviciului Judeţean Constanţa al Arhivelor Naţionale".

George Scupra, primarul oraşului Ovidiu:

"Vreau să vă urez "La mulţi ani!" Ştiu că treceţi în cel de-al treisprezecelea an de activitate şi vreau să fiţi sănătoşi, să aveţi putere de muncă, să fiţi la fel de incisivi şi la fel de duri, pentru că probabil asta este strategia de marketing, asta vă ţine pe piaţă. Sper să nu fie un an cu ghinion numărul 13 şi să aveţi într-adevăr parte de lucruri bune şi frumoase".

Ovidiu Brăiloiu, primarul oraşului Eforie:

"Odată cu împlinirea a 12 ani de existenţă, vă doresc să vă păstraţi acelaşi spirit tânăr de care aţi dat dovadă până acum, să aveţi parte de împliniri profesionale, să nu uitaţi că sunteţi şi voi, ca şi aleşii locali, în slujba cetăţenilor. La mulţi ani colectivului redacţiei "Replica", la mulţi ani cititorilor dumneavoastră!"

Ioan Tomescu, şeful Serviciului de Investigarea Fraudelor din caderul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa:

"Cu ocazia aniversării celor 12 ani de activitate, eu vă doresc în continuare "La mulţi ani!", să fiţi aproape de organele de Poliţie, primii la ştiri şi să daţi cetăţenilor ştiri actuale, pertinente şi faţă de poliţişti să aveţi o atitudine corectă şi mai puţine ştiri neverificate. La mulţi ani şi tot ce va doriţi".

Sorin Viorel Ciutureanu, director general Oil Terminal:

"Colectivului cotidianului "Replica", cititorilor cotidianului "Replica", urez "La mulţi ani!", viaţă lungă, împliniri. Să ne auzim şi peste un an, şi peste doi, şi peste mulţi, mulţi ani de acum înainte. Vă doresc să fiţi incisivi, dar totodată imparţiali, obiectivi şi să respectaţi principiile deontologiei profesionale"

Ionuţ Anghel, preşedinte PDL Eforie:

"Acum, când intraţi în al 13-lea an de existenţă ca publicaţie care ne încondeiaţi zi de zi, ne arătaţi pe noi, politicienii, cu bune şi cu rele, cu înţepături, dar şi cu mângâieri pe creştet atunci când merităm, vă transmit şi eu o mângâiere amicală: ţineţi-o tot aşa! Vă urez să aveţi şi pe mai departe puterea de a relata tot ce e important pentru cetăţenii judeţului, problemele lor, dar şi bucuriile de zi cu zi, să fiţi cu ochii pe cei aflaţi vremelnic la putere, ca un adevărat câine de pază al democraţiei. La mulţi ani!"

Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia:

"Pe lângă obişnuitul "La mulţi ani!" v-am spus şi vă spun tot timpul, de când vă urez, de vreo 9 ani, de când ne cunoaştem, să fiţi echidistanţi, să faceţi într-adevăr jurnalism. Din păcate, din ce văd în fiecare zi nu prea se mai face jurnalism, nu mai avem profesionişti şi multe articole se fac la comandă. Ceea ce am văzut la dumneavoastră este că nu faceţi acest lucru şi mă bucură foarte mult, nu sunt foarte multe ziare care mai fac lucrul acesta. Vorbim şi de cele locale şi de cele centrale. La mulţi ani!".

Dragoş Poteleanu, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa:

"Sunt cei mai frumoşi ani ai voştri şi vă doresc să aveţi cât mai multe apariţii frumoase şi un sincer La mulţi ani!"

Stere Buşu, directorul Spitalului Municipal Medgidia:

"Felicitări! Eu nu pot să vă doresc decât să faceţi 12 ani la puterea "n". Vă doresc să aveţi cât mai mulţi cititori, mai puţini duşmani, şi voi, tineretul, să rămâneţi la fel de echidistanţi, sănătoşi şi să ne încântaţi cu cât mai multe reportaje frumoase".

Eugen Bola, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa:

"Vă urez "La mulţi ani!" şi la cât mai multe numere frumoase. Vreau să fiţi la fel de prezenţi în viaţa comunităţii constănţene, a oraşului şi a judeţului nostru aşa cum sunteţi şi acum. Să încercaţi să ţineţi cât mai dreaptă cumpăna între cei care sunt la putere şi cei care sunt în opoziţie, pentru că o gazetă este cu atât mai vândută şi cu atât mai apreciată cu cât cei care muncesc efectiv pe teren, cei din conducere, chiar dacă nu prea reuşesc, dar cel puţin îşi dau silinţa, păstrează un echilibru între forţele politice şi să nu se lase pradă partipriurilor politice. La cât mai mulţi ani sănătoşi pentru cei care muncesc pentru ziarul Replica".

Iulian Urban, fondator Urban şi Asociaţii, preşedintele Asociaţiei Asistenţă pentru Consumatori:

"Sper că ziarul va continua să dea o replică viguroasă în peisajul gazetăresc constănţean şi nu numai! Succes şi La Mulţi Ani, Replica de Constanţa"!

Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera:

"Ce pot să spun eu la 12 ani unui ziar drag mie? Să aveţi putere de muncă în continuare şi să susţinere, pentru că în vremurile acestea grele este mai complicat să supravieţuieşti, mai ales că ziarul Replica este unul imparţial. Lăsaţi oamenii să comenteze articolele, să-i înjure pe toţi. Faptul că-i lăsaţi să-şi spună punctul de vedre, nu poate decât să ne facă să credem că sunteţi corecţi cu toată lumea. Felicitări că reuşiţi să vă menţineţi în top şi cu Dumnezeu înainte să continuaţi trendul acesta de libertate a opiniilor".

Vasilică Rusu, directorul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol:

"Mulţi ani intenşi şi mulţi cititori să aveţi în continuare. Să încercaţi să vă desfăşuraţi activitatea cu acelaşi profesionalism de care aţi dat dovată timp de 12 ani. Noi anul acesta împlinim 115 ani de balneologie la Techirghiol şi vă dorim să creşteţi frumos".

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă:

"Vă urez "La mulţi ani!" şi să fiţi unul dintre ziarele imparţiale ale Constanţei, pentru că ne-am săturat de cele care fac partipriuri. Avem nevoie de un ziar care să ne critice atunci când greşim şi să ne laude când facem lucrurile bine. Doresc întregului colectiv "Replica" putere de muncă".

Tudorel Nădrag, primarul oraşului Hârşova:

"Vă doresc mulţi ani frumoşi şi cât mai multe numere ale ziarului Replica. Să fiţi obiectivi aşa cum îi stă bine unui ziarist care îşi face meseria cu cinste. Să ne trăiţi!"

Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV:

"Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă. Sper să ne întâlnim şi atunci când o să mai puneţi după cei 12 ani un zero. Asta înseamnă că vă urez şi vouă viaţă lungă şi implicit şi mie, să împuşcăm doi iepuri deodată. La mulţi ani!"

Constantin Dina, directorul Direcţiei de Sănătate Publică:

"În primul rând, vă doresc o viaţă foarte lungă în peisajul presei scrise din Constanţa, să aveţi aceeaşi obiectivitate, echidistanţă şi decenţă ca şi până acum. La mulţi ani ziarul Replica de Constanţa şi mult succes în continuare!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108