REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cu executorii la uşă, Primăria Cogealac şi-a schimbat avocatul

Cu executorii la uşă, Primăria Cogealac şi-a schimbat avocatul

Replica API 6 aprilie 2015 | 00:24 1087

Andrei Cosmin, foto: observator

Consilierii locali de la Cogealac dau din umeri atunci când vine vorba de recuperarea unor prejudicii create bugetului local de fosta administraţie locală. Direcţia de Finanţe, urmare a unor verificări la Primăria Cogealac, a transmis instituţiei să analizeze activitatea persoanei responsabile de prejudicierea bugetului local ca urmare a unui contract încheiat cu o societate comercială, respectiv luarea unor măsuri.

La cea mai recentă şedinţă de consiliu, aleşii locali au discutat din nou ce este de făcut şi... au concluzionat că nu sunt ei în măsură să îl tragă la răspundere pe fostul primar Cati Hristu. De maniera aceasta au răspuns şi Direcţiei de Finanţe, ba mai mult, au convocat la şedinţă şi avocatul angajat de administraţia locală, pentru a primi lămuriri. Cu această ocazie, aleşii locali au aflat că există un proces pe rol şi că momentan primăria nu va fi executată silit.

Tot în cea mai recentă şedinţă, consilierii au fost informaţi cu privire la cheltuielile pe anul în curs şi că există plăţi restante către diverse firme, cum ar fi celebra Alex Building SRL. În plus, s-a discutat despre o revizuire în privinţa onorariilor către Cabinet avocat Andrei Cosmin (fost subprefect al judeţului Constanţa – n.r.). Situaţia a provocat rumoare în rândul consilierilor, care aveau în faţa ochilor, la momentul şedinţei, un alt avocat. În acest context, ei au fost lămuriţi că Andrei Cosmin nu ar mai colabora cu primăria, întrucât „nu şi-a îndeplinit îndatoririle”. Vom reveni.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614