REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum explică Poliţia faptul că echipajul prezent pe Tomis nu a intervenit să îl sancţioneze pe BIZONUL CARE BLOCA TRAFICUL

Cum explică Poliţia faptul că echipajul prezent pe Tomis nu a intervenit să îl sancţioneze pe BIZONUL CARE BLOCA TRAFICUL

Replica API 6 august 2016 | 00:00 265

Şoferul care a provocat panică în Satul de Vacanţă a comis-o din nou!

Şoferul care a provocat panică în Satul de Vacanţă a comis-o din nou!

Incredibil! Șoferul din Constanța care a creat panică, zilele trecute în Satul de Vacanță, când a intrat cu mașina pe poduleț, încercând să coboare scările, făcând slalom printre turiști, dă o nouă lovitură! A blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-și cumpăra... ţigări!

Nerușinarea individul nu are limite! După ce, zilele trecute, a creat panică în Satul de Vacanță, urcându-se cu jeepul pe podețul pietonal din Satul de Vacanță, o zonă extrem de aglomerată, șoferul inconștient lovește din nou! Bărbatul a fost surprins de către un alt participant în trafic în timp ce și-a parcat bolidul în mijlocul bulevardului Tomis, pentru a-și cumpăra țigări de la magazinul situat în zona Sălii Sporturilor. Printre cei care așteptau ca individul să elibereze zona se afla și un echipaj al poliției. Poliția s-a autosesizat în acest caz, urmând ca șoferul să fie sancționat contravențional, conform legii. Cât despre echipajul de poliție din zonă, şi care nu a interveni pentru a-l sancţiona pe şoferul cu tupeu, reprezentanţii Poliţiei au precizat că echipajul nu era de la Rutieră, ci de la Ordine Publică. „În astfel de cazuri, nu au în competenţă să intervină”, au spus reprezentanţi ai Poliţiei. Reamintim că, după ce a băgat în sperienți turiștii aflați în parcul de distracții, individul a fost sancționat de polițiștii rutieri cu doar 250 de lei.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108