REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum merg lucrurile la Casa de Sănătate: „Dacă îmi dai o cafea te rezolv”

Cum merg lucrurile la Casa de Sănătate: „Dacă îmi dai o cafea te rezolv”

Replica API 11 februarie 2017 | 03:17 520

Incredibil cum funcționează lucrurile în instituțiile publice din Constanța. Angajații au rămas cu o mentalitate învechită și nu prea corectă. Spre exemplu, o constănțeancă a sesizat cotidianul „Replica” de Constanța cu privire la faptul că o angajată de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate i-a cerut șpagă pentru a-i elibera o adeverință.

Este inadmisibil ceea ce se întâmplă la CJAS Constața! Pentru a ți se elibera o adeverință trebuie să dai „o mică atenţie”! Ceea ce este și mai intolerabil, este că angații își spun de la obraz acest lucru. Prin asta a trecut, vineri, 10 februarie, a.c., o constănțeancă. „Am mers la CJAS ca să îmi iau o adeverință care îmi era necesară la locul de muncă. Când am ajuns în fața ghișeului, femeie de acolo mi-a spus că nu le merge sistemul și că trebuie să mai aștept, dar dacă îi dau o cafea mă rezolvă pe loc.

Grăbită și pentru că aveam nevoie de adeverință în acea zi, am mers la tonomatul de cafea și am i-am luat una. Dar ce să vedeți! Când i-am dat-o îmi spune că ea se referea la un pachet de cafea și nu la un pahar. Am rămas stupefiată de ce am auzit. În cele din urmă mi-a dat adeverința, însă îmi pare rău că nu am apucat să o înregistrez. Nu este normal să ți se ceară șpagă într-o asemenea intituție”, a declara Ioana.T. De menţionat că reprezentanţii CJAS nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai lasa prosteala asta ieftina
0
1
Articolul mi se pare defaimator la adresa unei institutii si solicit public doamnei Mihaela Ungureanu sa prezinte dovezile sustinerilor din acest articol. Ma angajez probono sa sustin cauza functionarului public defaimat pentru a solicita despagubiri de la persoanele care au adus atingere imaginii acestuia avand in vedere ca prin acest articol semnatarul nu reda datele de identificare a persoanei care ar fi facut afirmatiile si nu a solicitat nici un drept la replica functionarului implicat, insulta si calomnia, ncalca prevederile art 1 alin3 si art 21 din Constitutia Romaniei
2
6
la amarati nu la aia ce sant mai bine imbracati fiindu-le frica, nestiind cine sant, asta se percepe de ani buni ca atat gandesc acele jigodii, de parca ei ar da daca merg la vreun magazin ori la vcre-o institutie, Toti bugetarii trebuie taiate subventiile facute si trecut in aceiasi modalitate ca orice clasa de muncitori !
4
1
Felicitari replica pt articol! Poate asa intelege lumea k nu este normal sa dea si sa li se ceara spaga. Este monstruos sa pui oameni bolnavi de cancer sa iti dea spaga si sa stea la cozi infernale pt o adeverinta. E foarte dubios sa intri in camera aia. Sa puna geamuri si sa stea la ghiseu sa vada toata lumea ce fac, nu inchisi fara pic de transparenta..
6
1
Pai,daca sunt toti:nepoti,fufe,veri ,ce te astepti?
4
1
este una ciobanel,,,
0
2
Iesit in strada si sustineti OUG13, asa veti rezolva mai usor orice pb, PSD stie ce face. Ei vor aduce tara pe noi culmi ale democratiei ne mai intalnite pe nicaieri in univers Sustineti OUG ca vine lapte si miere de nu le mai putem duce.
3
3
Si eu am fost tot la camera 29, unde merg la 3 luni cu adeverinta ptr. ca apar ca neasigurat deoarece fiind cadru militar, sunt asigurat OPSNAJ. D-na de acolo care are biroul in fata usii mi-a zis ca de 6 luni CJAS nu se mai ocupa de asiguratii OPSNAJ, cu toate ca eu merg la 3 luni acolo. Vreau sa va spun ca nu am vazut angajati mai gretosi ca cei de acolo, directorul ar trebui sa ia masuri ca angajatii sunt depasiti, sa aduca angajati tineri care stiu sa comunice cu publicul.
10
1
Reclamatie online pt comportamentul lor de functionari publici. Daca primesc zeci de reclamatii se linistesc. Si nu uitati k pt spaga se face puscarie. Indiferent ca dai sau iei chiar si o guma de mestecat.
10
4
o adunatura de fufe si ignoranti
8
1
Spaga cu cafeaua e nimic, ca sa ti se aprobe dosarul , sa intri pe program pt tratament oncologic, in plic trebe sa pui min 50 euro la directoarea-pudel, dna Vrancioiu. Si te trimite la o anume farmacie
4
4
Mii de oameni la Bucuresti au stat in frig si impotriva spagilor de ce vnu spuneti numele celor care inca mai pretind recompense pt servicii.toti ar trebui sa fim mai vigilenti si nsa nu ne mai compromitem facand jocul unor cretini care nu vor sa se schimbe cu nici un chip si inca mai lupta pt spagi In cap cu ele si jos cu cersetorii .
12
2
Voi ati auzit de probe? Dar de principiul asculta si cealalta parte? Cum era...pacat ca nu am inregistrat?
11
4
trebuia aruncata cafeaua pe tot ce era pe masa.....daca mai ramanea,si in ochi. daca lua doua cafele mai perfect.
9
3
Directorul e de vina si punct
15
3
asa e si o spun cu toata sinceritatea ca am fost la camera 29 pentru prima data si aveau un geam deschis si un scaun in dreptul geamului iar o cucoana bine aranjata nici nu s a ridicat de pe scaun .Mi am spus de ce am venit dar cu teama sa nu o deranjez si mi sa raspuns "Punetile pe scaun" eu am zis "unde" pe scaun nu l vedeti.Dar ce sa pun pe scaun ce aveti .Am pus si eu ce am considerat fara a mi se da o inregistrare sau ceva.E trist ce e acolo.
10
4
Hotia este mare intre medic-farmacist si CJAS
8
3
Sa o stropesc pe mata cu mult sloboz!
3
13
acuma ca nu dadusi cafeaua femeii ce te mai frasui atata,ce era asa mare branza
3
16
Trebuia sa o stropesti cu cafeaua
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614