REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cum poţi să-ţi cumperi o toxiinfecţie alimentară, dintr-un hypermarket din Constanţa - VIDEO!

Cum poţi să-ţi cumperi o toxiinfecţie alimentară, dintr-un hypermarket din Constanţa - VIDEO!

Replica API 19 decembrie 2013 | 00:00 219

"Aveţi perfectă dreptate, sunt stricate"

"Aveţi perfectă dreptate, sunt stricate"

Scenă uluitoare surprinsă cu o cameră de filmat! Angajaţii hypermarketului Cora, situat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa, recunosc faptul că batoanele de surimi puse spre vânzare sunt stricate. La scurt timp vine şi scuza: "Cred că le-a lăsat cineva pe undeva, s-au dezgheţat şi apoi le-au pus înapoi", au spus lucrătorii comerciali. Nenorocul de a cumpăra produse alterate a fost al unui constănţean, care s-a întors pentru a atrage atenţia despre cele întâmplate, filmând în acelaşi timp reacţia angajaţilor.

Produsele expirate şi alterate din magazinele alimentare nu mai reprezintă o noutate, inspectorii DSV confruntându-se deseori cu aceste probleme în timpul controalelor. Însă, practica de faţă este întâlnită şi în marile centre comerciale. Vorbim despre hypermarket-ul Cora, situat pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, care pune spre vânzare batoane de surimi alterate. Un client a avut nenorocul să constate acest lucru acasă, s-a întors şi a atenţionat vânzătorii. Aceştia, după o verificare la faţa locului au admis că produsele sunt stricate. Toată scena a fost surprinsă cu o cameră de filmat. Evenimentul s-a petrecut în seara de luni, 16 decembrie, când Cristian M. a cumpărat batoane de surimi de la hypermarketul Cora. Ajuns acasă şi dezgheţând produsele, un miros crunt a cuprins încăperea. "Am cumpărat acele batoane de surimi. Acasă am constatat că erau alterate, miroseau îngrozitor. Uitându-mă mai atent, chiar se observa că nu sunt ok, aveau o culoare maronie. A doua zi am mers cu soţia acolo tocmai să vedem dacă au schimbat marfa. Poate şi-au dat şi ei seama că e stricată. Nu a fost aşa. Aceleaşi batoane de surimi, închise la culoare, erau în ladă. Am filmat totul. Soţia le-a spus lucrătorilor comerciali că marfa e stricată, a venit şeful de raion, a verificat şi a admis că aşa este. Am rămas uluit", a declarat, pentru "Replica", clientul. Însă, imediat după aceea, şeful de raion a şi găsit scuza, referindu-se la faptul că sigur punga a fost lăsată pe alte raioane, s-a dezgheţat şi batoanele au fost puse la loc. "A venit şi scuza, normal. A dat vina tot pe clienţi, că au lăsat produsele la căldură şi s-au dezgheţat, după care au fost puse la loc. Încerca să ne arate că mai la fundul lăzii nu sunt stricate batoanele. Nu mă interesează acest aspect, cine le-a pus acolo sau cum. Cert este că erau toate stricate, iar ei, care sunt acolo să aibă grijă de acest lucru, nu au văzut. Marfa aia stă acolo de mai mult timp şi poate că mai stătea şi de acum încolo", a mai spus Cristian. La final, şeful de raion a pus un lucrător comercial să selecteze ce este stricat şi ce nu, invitând clienţii să vină cu bonul fiscal pentru a le da banii înapoi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369