REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Descurcăreţul Popescu: fostul şef de la Inspectoratul Şcolar e chiriaş la Delfinariu până în 2027

Descurcăreţul Popescu: fostul şef de la Inspectoratul Şcolar e chiriaş la Delfinariu până în 2027

Replica API 24 iunie 2017 | 01:46 418

Le Bistro, extins forţat pe spaţiul verde

Le Bistro, extins forţat pe spaţiul verde

Dacă în urmă cu o lună jurnaliștii ziarului „Replica” prezentau terasa fostului șef de la Inspectoratul Școlar Județean, Răducu Popescu, care se află în curtea de la Delfinariul Constanța, în prezent, se pare că terasa cafenelei, care se extinde nu doar pe trotuar, dar și pe spațiul verde din curtea instituției publice... nu prea respectă temeinic actul încheiat cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța!

Potrivit contractului de asociere, încheiat la data de 20.03.2012 între Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și SC CITY CLUB SRL, unde administrator asociat este Răducu Popescu, firma fostului șef ISJ va desfășura o activitate comercială în spațiul contractat. Mai precis, este vorba de o construcție de 53 de mp și terenul de 7 mp, amplasat pe domeniul public – adică trotuarul din fața terasei. Contractul are o valabilitate de 15 ani. Iar cum se putea de altfel, clientul este stăpânul patronului, nu? Așa că nu se pot ține clienții doar pe trotuar, prin urmare, localul și-a extins terasa și pe spațiul verde, cum ar veni în spatele cafenelei, cu vederea spre Delfinariu. Ceea ce nu prea coincide cu ce scrie în contract, căci se depășește spațiul închiriat de instituție.

Conform contractului, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța beneficiează de 20% din profitul impozabil al terasei Le Bistro, dar să nu fie mai mică de 1.000 lei/lună, la care se adaugă și TVA. În ceea ce priveşte performanţa financiară a societăţii, adăugăm că cifra de afaceri în 2016 a fost de 142.450 lei, pierderi de 3.002 lei, datorii de 212.649 lei.

C.C.

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/fostul-sef-al-inspectoratului-judetean-scolar-sfios-din-cale-afara-are-terasa-langa-delfinariu-dar-nu-se-lauda-319334/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un atranator de elita, inca din copilarie.
1
0
Cel mai mare scartar al tuturor timpurilor. Se spune ca a chelit fortat, datorita pretului unui tuns.
5
0
Cea mai mare javra ca inspector general A scimbat directori capabili cu unii penibil numai pentru ca erau PSD-isti A adus ditrectori de la tara fara rezultate si i-a pus la cele mai bune scoli Nu v-ati pus intrebarea de ce nu a ramas sa dea examen????? De frica ca il va pica a plecat din post Este o nuilitate ca profesor universitar.Sunt curios unde a luat doctoratul,la Chisinau sau la Pitesti?
7
1
Nu cred ca va doriti sa fiti in pielea sarmanului. Omuletul asta este inca din copilarie posedat de o calicenie cum rar intalnesti, fiind de-a dreptul penibil uneori.
10
0
Vasilica, ce fumezi ?
13
2
Cel mai bun inspector!! Si daca are terasa care este problema? Este singurul?
5
21
Ziar de rahat. Articol de rahat. Plin de minciuni. De ce nu povestititi mai bine despre chiriasul fiul ... cu terasa din microrezervatie sau despre chiriasul finul lui... , sau chiriasii Caracostea si Harpulea....sau de ce nu e chirias , adica nu plateste chirie ,cel ce ocupa cabana, noaptea , cu minore?
5
14
Acesr articol este comandat si platit de noi.
6
1
Rahatii de psdisti nu se mai satura. DNA trebuie sa bage in puscarie toate javrele astea. Fara mila!
11
5
Asta a bagat toti copiii de psd-isti si anaf-isti pe primele locuri la liceu si bac!!Lingai golani ,parveniti si analfabeti frustrati.Dna,fiti cu ochii pe examene!
21
4
Asa sunt rasplatite slugile pesediste.Despe PSD de ce nu comentati ? PSD a dat,ca nu a dat de la el.Lasati-l si pe Mazare in pace ca si el a fost o sluga pesedista la randul si la nivelul lui.Mazare nu ar fi furat fara protectia PSD-ului si complicitatea liberalilor,ca sa fim corecti pana la capat. Masochistilor,vad ca votati PSD in draci ,din 4 in 4 ani.Sictir,votacilor !
16
5
si oare DNA-ul stia, de ce nu l-au executat atunci imediat stiind ca are acele contracte ? Parchete de sters pe picioare de noroi !
17
5
Sunt cel mai smecher din PSD cui nu ii convina sa ma pupe in cur, ma dau cu toti si sunt peste toti
6
17
Jegosul asta a facut praf invatamantul constantean , a furat de nu a mai putut si si-a adus toti jegosii ca el directori . A distrus tot ce alti au construit pentru invatamantul constanean Amza, Sarbu! Cu banii care i-a luat spaga in functie si-a platit bodega asta! Rusine!
24
4
pe asta pana si amanta il intretine, in loc sa o intretina el....
18
2
Acest cap de penis, sluga lui mazare si acum a lui Decii, stie sa-si faca interesul. Daca nu era nasul lui sa-l bage la inaintare nu auzea nimeni de el. Acum isi ia si 1000 de euro de la Radet, ca deh e consilier. Uite asa isi face treaba , cu limba-n curul celor care au putere de decizie. Cand nu mai au, ii da la spate . Caracter jegos !
22
2
Vorbiti de un om a carui calicenie este de-a dreptul proverbiala, un zgarie branza care intreaga viata si-a mancat de sub unghie. Chiar nu trebuie invidiat pentru absolut nimic.
24
1
Daca a pupat in dos pe cine trebuia la vremea respectiva,adica pe mafiotul de Mazare,care dupa cum zicea un martor la procesul primarului"in constanta daca nu erai prieten cu Mazare,nu existai".Totul era sub dominatia acestui mafiot..imi aduc aminte cum mergea ca un catel dupa mazare peste tot,mirosindu-i basinile lui Mazare si inghitind marlaniile primarului..dar ce sa faci,multa lume se umileste,ca sa ajunga sus,pupa dosuri.In Romania numai prostii nu fura si stau doar pe salariu.mai sunt plosnitele care ii voteaza din HC si cei ce inca mai spera ca se va schimba in veci ceva in Romania
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369