REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DETALII EXCLUSIVE din ancheta pentru depistarea şmecherului cu Dodge care a înjunghiat pentru un loc de parcare

DETALII EXCLUSIVE din ancheta pentru depistarea şmecherului cu Dodge care a înjunghiat pentru un loc de parcare

Replica API 30 septembrie 2015 | 00:00 333

Ca în filme: percheziţii, urmăriri şi contrabandă cu ţigări

Ca în filme: percheziţii, urmăriri şi contrabandă cu ţigări

Ancheta oamenilor legii în cazul bărbatului înjunghiat în faţa Şantierului Daewoo Mangalia pare desprinsă din scenariile filmelor turnate la Hollywood. În baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere au început urmăririle, s-a ajuns prin Valu lui Traian, unde figura că locuieşte proprietarul unui Dodge alb, dar acesta l-a vândut până ce s-a ajuns pe la un al treilea proprietar. În cele din urmă a fost găsit domiciliul agresorului, s-a obţinut mandat de precheziţie, dar inculpatul era de negăsit. În timp ce mascaţii scotoceau şi găseau o cantitate impresionantă de ţigarete, cel vizat, respectiv Asan Sali, se preda la Poliţie. Precizăm că acesta lucrează ca sudor la Şantierul Daewoo Mangalia dar se află în concediu pentru creşterea copilului. Acum va sta după gratii.

Totul a început joi, 24 septembrie, când Gabriel Lazăr a venit cu autoturismul la Şantierul Daewoo Mangalia pentru a lua un alt bărbat. În timp ce aştepta, în zonă a apărut un autoturism, al cărui şofer a oprit şi i-a spus plece de acolo. Cum Gabriel nu a vrut, celălalt a început să insiste după care totul s-a transformat într-o ceartă care s-a lăsat cu vărsare de sânge. Agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Lazăr, care a căzut secerat la pământ. Imediat, individul a fugit. Cu ultimele puteri, victima a reuşit să sune la 112, fiind preluată de cadrele medicale şi adusă la unitatea spitalicească.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a prinde făptaşul, pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Infracţiunea în sine nu a fost înregistrată, însă a putut fi văzut autovehiculul agresorului, când a luat o curbă pentru a ajunge în locul unde s-a petrecut teribila scenă. Pe imagini s-a putut vedea că era un Dodge alb, cu numere de Constanţa. Poliţiştii din Mangalia au verificat şi au ajuns la Valu lui Traian, acolo unde figura că ar locui proprietarul. Numai că acesta a precizat că a vândut maşina, indicând persoana cu care a încheiat contractul de vânzare - cumpărare.

Nici aceasta nu era cea vizată, şi ea spunând că a vândut bunul. Astfel s-a ajuns tot în Mangalia, la domiciliul lui Asan Sali, angajat ca sudor la Şantierul Daewoo Mangalia, dar care acum se află în concediu pentru creşterea copilului. În curtea locuinţei sale se afla respectivul Dodge, învelit cu o prelată şi cu plăcuţele de înmatriculare scoase. Anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie şi sâmbătă, 26 septembrie, au descins în forţă. Însă, în acele momente, oamenii legii au avut parte de o nouă surpriză cu iz penal şi anume că Asan Sali s-ar ocupa şi cu contrabandă cu ţigări, fiind găsită o cantitate impresionantă.

A aruncat cuţitul de pe pod! Există suspiciuni că victima şi agresorul se cunosc

În timp ce percheziţiile erau în toi, inculpatul era de negăsit. Acesta se plimba hai – hui pe străzi, ştiind că este căutat. În cele din urmă, nemaisuportând presiunea, Asan Sali s-a prezentat la Postul de Poliţie Mangalia, unde s-a predat. Se pare că şi-a recunoscut fapta, spunând că a aruncat cuţitul de pe podul din Mangalia, din zona Şantierului Daewoo, dar nu în apă, ci pe uscat. Suspectul a fost reţinut şi, pe 28 septembrie, a fost propus spre arestare de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Magistraţii au admis cererea, Asan fiind arestat pentru 30 de zile. În plus, acesta este cercetat şi pentru contrabandă cu ţigări. Totodată, menţionăm că există suspiciuni cu privire la faptul că agresorul şi victima se cunosc. Gabriel Lazăr - persoana înjunghiată - lucrează ca maistru în cadrul Şantierului Daewoo Mangalia, pe când Asan Sali este sudor. Şi tatăl lui Sali este angajat în acelaşi loc. De asemenea, oamenii spun că nici Lazăr nu este uşă de biserică, fiind cunoscut ca scandalagiu în Mangalia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102