REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Detalii incredibile despre sirianul ucis! Soția, inspector de muncă și patroană de afaceri nedeclarate, amanta - studentă în Constanța

Detalii incredibile despre sirianul ucis! Soția, inspector de muncă și patroană de afaceri nedeclarate, amanta - studentă în Constanța

Replica API 17 aprilie 2015 | 13:25 2448

Amantul complice este angajat al fraților Negoiță

Amantul complice este angajat al fraților Negoiță

Andreea Maria Pătraşcu

“Replica” vă prezintă în exclusivitate amănunte incredibile despre Moustafa Haj Saleh, soția și amantul acestuia, cei care sunt suspectați de asasinarea afaceristului, dar și despre amanta sirianului, o constănțeancă suficient de tânără încât să-i fie fiică. Chiar dacă aveau împreună o fiică de 9 ani și erau căsătoriți, soții Andreea Maria Pătrașcu, de 41 de ani și Moustafa Haj Saleh, de 53 de ani, trăiau despărțiți de ani de zile, fiecare cu afacerile și amantul său. Sirianul a fost administrator în mai multe firme controlate de Mohammad Murad și era principalul furnizor de produse alimentare pentru hotelurile de pe litoral ale milionarului libanez. Chiar dacă Murad spune că Haj Saleh nu mai lucra pentru dânsul, sirianul folosea Opelul în portbagajul căruia a și fost descoperit fără suflare, proprietatea uneia din firmele libanezului, ca mașină de familie. Soția ucigașă a aruncat cadavrul soțului ei în portbagajul mașinii cu care mergeau, alături de fiica lor, în excursii, prin țară, după cum se poate vedea într-o fotografie de pe contul de Facebook al Andreei Marin Pătrașcu.

Era în octombrie 2013, iar sirianul, soția sa și fiica lor, Hanaa Cristina, se aflau, împreună, la Arpașu de Sus. Acestea erau, de fapt, singurele momente când cei doi soți mai petreceau ceva timp împreună, de dragul fiicei lor. Andreea Maria Pătrașcu este inspector de muncă din 1999, în prezent șef serviciu la Direcția Relații Internaționale, de la Inspecția Muncii, din cadrul Ministerului Muncii. Chiar dacă erau despărțiți, Andreea Pătrașcu își amintește soțul sirian în declarațiile de avere. Cei doi au împreună un teren intravilan de 450 metri pătrați în Săftica și trei apartamente în București (două în același bloc de pe Șoseaua București- Târgoviște nr. 22 B și unul pe Aleea Plenița). De altfel, într-unul din aceste apartamente a avut loc și omorul. Aparent, averea este disproporținat de mare față de veniturile declarate de Andreea Pătrașcu. Inspectoarea de muncă avea un salariu lunar de circa 3.000 de lei, la fel și cel încasat de Moustafa Haj Saleh de la Top Expert Construct SRL București, altă firmă de-a lui Mohammad Murad, dizolvată între timp. În 2010, sirianul apărea ca angajat la Helga Impex SRL, cu un salariu de doar 3.000 de lei pe an, pentru ca, în 2011 și 2012, soția acestuia să declare că veniturile lui Moustafa Haj Saleh sunt confidențiale. În afară de funcția de la Inspecția Muncii, Andreea Pătrașcu avea o viață particulară extrem de încărcată. Este voluntar la Asociația Benefacto, ce sprijină copiii abandonați din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei, vorbește engleza, franceza și spaniola și are ca pregătire profesională mai multe studii realizate pentru instituția la care lucrează, o licență obținută în 1996, în limba franceză, în Științe Politice și Administrative la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București, precum și un master în Business Management, obținut în 2004 la Universitatea Ovidius din Constanța. Dar asta nu e tot.

Salon de fitness, zumba și aikido, precum și o firmă de mâncare raw, afacerile nedeclarate ale “văduvei negre”

Andreea Pătrașcu deține și două afaceri pe care nu le-a declarat niciodată, menționând în acest sens și faptul că polițiștii au găsit sume mari de bani la domiciliul său, pe care inspectoarea de muncă nu le-a putut justifica. Soția ucigașă este, paradoxal, o ființă educată în spiritul păcii, sănătății fizice și spirituale, adeptă a filosofiei zen. Andreea Pătrașcu este, dacă vă vine să credeți, instructor de fitness, zumba și practicantă de aikido la propriul salon, Relax Zone Studio, situat în imobilul de pe Șoseaua București - Târgoviște nr. 22 B unde cei doi soți au două apartamente. În paralel, “văduva neagră” deține și o firmă pe același profil exotic - Yummy Raw’z (Raw Food Catering)- specializată în mâncare raw, vegan și vegetariană. Nici una din cele două afaceri nu apare în declarațiile de avere ale Andreei Pătrașcu dar, după cum sunt prezentate și după posibilitățile materiale mult peste medie ale adepților unor astfel de stiluri de viață, trebuie să fie cât se poate de profitabile. Dar nu numai soția lui Moustafa Haj Saleh are o poveste de viață interesantă. Amanta sirianului, pe care Andreea Pătrașcu încercase să dea vina la începutul anchetei privind moartea lui Haj Saleh, merită și ea o atenție specială.

Amanta lui: studentă la Ovidius și angajată la Murad. Amantul ei: manelist PSD și angajat la frații Negoiță

Karina Smereczinski nu are mai mult de 22 de ani și era totuși amanta sirianului Moustafa Haj Saleh, de 53 de ani, de ceva timp. S-au cunoscut, cel mai probabil, la lucru. Karina este, ca și sirianul, angajata lui Mohammad Murat, la Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord, acolo unde Moustafa venea cel puțin o dată pe săptămână să livreze marfă. Tănăra a luat Bacalaureatul în 2011, la Liceul Traian din Constanța, specilizarea Științe ale Naturii, cu o medie foarte bună, de 8,66. Ulterior, a terminat Științe Economice la Ovidius, iar din spetembrie 2014 a intrat pe locurile cu plată la un master, la aceeași facultate de la Ovidius, specializarea Administrarea Afacerilor în Turism, Comerț și Servicii. Prezență discretă și educată, amanta sirianului, Karina Smereczinski, pare o “poamă” mai bună decât amantul soției ucigașe. Complicele Andreei Pătrașcu la uciderea lui Moustafa Haj Saleh este Gabriel Alfons Arhire, freelancer și mândru membru PSD Sectorul 3, după cum ține să se laude pe toate gardurile. Actual angajat la Ideea Consult New4 Consultancy, Gabriel Alfons este mare amator de manele și a lucrat și el, culmea, tot în turism, la RIN Grand Hotel, deținut de celebrii frați Ioan (patronul lui Dinamo) și Robert (primarul Sectorului 3) Negoiță.

Articol pe acelaşi subiect:

http://www.replicaonline.ro/planul-diabolic-al-sotiei-si-amantului-sirianul-moustaffa-indopat-cu-somnifere-sufocat-cu-o-punga-si-pus-in-geamantan-218400/

Cristian ANTON, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108