REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Detalii incredibile despre studenţii care au plonjat cu maşina în Dâmboviţa! Cum i-a chemat moartea în Dristor

Detalii incredibile despre studenţii care au plonjat cu maşina în Dâmboviţa! Cum i-a chemat moartea în Dristor

Replica API 31 martie 2017 | 01:12 513

De la Constanţa, la Bucureşti

De la Constanţa, la Bucureşti

Zi neagră pentru familiile a cinci studenţi de la Universitatea „Ovidius” din Constanţa! Tinerii studenţi au fost implicaţi într-un grav accident, în Bucureşti, în noaptea de 27 spre 28 martie a.c., în urma căruia doi dintre ei au murit. La puţin timp după nenorocire, au început să iasă la iveală detalii incredibile. Tinerii au decis să plece către Bucureşti după o vizită în localul unuia dintre ei. Au gândit să tragă o fugă şi la un celebru fast-food din Capitală, să mănânce kebab!

Mohammad Jebril şi Ahmad Dahamsha sunt cei doi tineri studenţi israelieni care şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care aflau alături de alţi trei prieteni a plonjat în râul Dâmboviţa. Cunoscuţii susţin că aceştia au decis să plece la Bucureşti după ce şi-au petrecut seara în localul Shisha House, patron fiind chiar Jebril. Tinerii doreau să mănânce un kebab la fast-food-ul Dristor din Capitală. Din nefericire pentru ei, aceasta a fost ultimul lor drum.

Amintim că, în noaptea de luni spre marţi, 27 spre 28 martie anul curent, un bărbat a condus un autoturism marca Audi, în care se aflau şi 4 pasageri, pe strada Cheiul Dâmboviţei, în localitatea Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, din direcţia Bucureşti către centură. Ajungând la intersecţia cu aceasta, nu a acordat prioriate şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, marca Volkswagen Golf, în care se afla o singură persoană (şoferul). Din impact, primul autoturism a ricoşat şi a căzut în apă (Dâmboviţa). Oamenii legii au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.

Cei doi tineri, comemoraţi la Facultatea de Medicină din Constanţa

Vestea morţii celor doi studenţi a căzut ca un trăsnet atât pentru familie, cât şi pentru colegi şi prieteni. Aceştia au ţinut un moment de reculegere la sediul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa joi, 29 martie a.c. Tinerii au adus flori şi fotografii cu cei doi. Potrivit surselor noastre, Mohammad Jebril şi Ahmad Dahamsha erau studenţi conştiincioşi şi nu erau adepţii vieţii de noapte. Nimeni nu-şi poate explica ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o asmenea tragedie.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica astia faceau 500km dus-intors doar ca sa haleasca shaorma? cat de prosti ne credeti sa nu ne dam seama ca astia transportau ceva, bani negri gramada de exemplu sau faina ca de aia au si plecat 4 pularai, sa pazeasca incarcatura, mai deparate ce s-a intamplat cu adevarat acolo stiu doar organili, poate au facut baita fara voie dar asta nu se zice public ca nu trebuie sa stie toata lumea
0
0
Dumnezeu sa ii ierte. Din art am inteles ca erau studenti israelieni la Medicina in C-ta, multe cadre didactice zic merci ca au disparut niste martori la spagile pe care le pretindeau pt examene. Alo. Prof Aschie!
2
1
Nu toti arabii sunt buni , cum nici toti romanii sunt,dar romanii care filozofeaza sunt gelosi pe arabi ca le au fu t - ut nevestele si fetele , ca nici macar de atat nu sunt in stare, si arab au bani si romani astia nu, romani astia st invidiosi si st in limba dupa bani,ar face orice pt 10 lei. . Dumnezeu sa-l ierte pe toti. Ce e scris e pentru romanii care filozofeaza
1
1
Alooo Ahmet-ule,comentatii de astea sa faci la mata la tara unde nu va place sa stati,si mancatii caca pe la Romania.E clar ca sunt si romani nenorociti si invidiosi si ce mai vrei matale da nici cu arabii nu mie rusine.. Eu lucrat in multe tari arabe si stiut situatie la voi la tara dar venit la Romania ca e bine si frumos.
4
3
Dumnezeu sa ierti...voi sunteti fara arab si fara straien ca tigan traiesti ca oamni in 1700 inca fara curent si inca sunteti ca oamni in somal...un tara de furator si pesti!!!
1
4
Bravo, postarea "Remus", va felicit ! Nu suntem civilizati, educati si nici credinta nu avem, multi dintre noi, din pacate ...!!?? Rusine pentru acest segment de ticalosi, care ne fac de tot rasul si dispretul, atat in tara cat si in lumea intreaga !
7
1
POATE MAI IA ALAH LA EL SI NISTE PULIFRICI DE TIGANI TURCI SPOITORI SI DIN HARSOVA CA NE AM UMPLUT CU EI SI CU GRAJDURILE LOR PE 4 ROTI CU NR DE BG.PACAT O FI .
5
4
Niste cacati uscati,asta sunteti voi comentatorilor rasisti! Pai Arafat este in ,,arabitoi'' care a facut posibila salvarea a mii de romani , printre care si cei de cacat,prosti,rasisti,demni de a fi lasati sa crape dracului,nu sa fie salvati. Vreti sa fiti tratati civilizat si fara discriminare in strainatate dar voi cum sunteti,avortatilor ?! Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati! Dumnezeu sa-i lumineze pe ticalosii imbecili si daca nu reuseste,sa-i dea dracului!
17
2
I-a chemat Allah pentru ca s-au dedulcit la carnita de porc si apa de foc! Ce sa zic sunt foarte impresionat de acesta drama....Un putzoi care student fiind era si mare patron de local si posesor de Audi. Oare cati studenti mai sunt in situatia lui?
5
14
Dumnezeu sa-i ierte! Iar scatofililor de serviciu, sa le dea dupa sufletul lor.
8
6
SANTEM UN POPOR DE TICALOSI SA FACI COMENTARII RAUTACIOASE DESPRE PERSOANE DECEDATE!!CONDOLEANTE FAMILIILOR!!
18
1
lasa recomandarile si pupai in cur pe arabitoi
13
13
Cat de bolnav psihic si instabil poti fii sa lasi un asemenea comentariu? Iti recomand cu caldura un control amanuntit, ca nu te vad bine in momentul asta.
17
6
Imi plac arabitoii urati. O sa incerc sa ii iau pe toti!
9
26

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614