REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu despre tânărul care a murit la el în club!

Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu despre tânărul care a murit la el în club!

Replica API 1 august 2014 | 00:00 2195

"Era un tânăr extraordinar. L-am cunoscut, era client şi la Bucureşti"

"Era un tânăr extraordinar. L-am cunoscut, era client şi la Bucureşti"

În noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr de 23 de ani a pierit sub ochii prietenilor în clubul Le Gaga din staţiunea Mamaia. Cătălin Botezatu, proprietarul clubului de la malul mării, este şi acum şocat de ceea ce s-a întâmplat. Regretă moartea lui Marian Mezdrea, mai ales că-l cunoştea, fiind unul dintre clienţii săi fideli. Bote se afla în club în momentul în care tânărului i s-a făcut rău. "Eram aici în club când s-a întâmplat. Nu ştiu de ce a murit, n-a ieşit încă rezultatul autopsiei. Am păreri de rău, este vorba despre un tânăr care, din nefericire, a decedat. N-a murit în club la noi, s-a încercat resuscitarea până la spital, dar i-a cedat inima. El a venit la noi în club undeva în jurul orei 1, 2 noaptea. Ştiu de la fetele care l-au însoţit. Înainte a fost la un alt club, apoi a mers acasă, a făcut un duş, şi i-a fost puţin rău. Iar în club la noi a clacat. Nu ştiu de ce a murit, dacă a consumat etnobotanice. Se va stabili la autopsie. Însă, eu îl cunosc, era un tânăr extraordinar. L-am cunoscut, era client şi la Bucureşti, dar nu ştiu dacă era consummator de etnobotanice", a declarat, în exclusivitate pentru "Replica" de Constanţa, Cătălin Botezatu.

Gurile rele spun că moartea ar fi survenit în urma consumului de alcool sau al unor substanţe etnobotanice, însă designerul nu crede această ipoteză. "Pentru aceşti tineri care consumă, există un exemplu negativ şi nu trebuie să se mai întâmple aşa ceva. E o epuizare continuă şi nu duce decât la probleme grave. Eu am fost şi sunt împotriva drogurilor. Mai bine bei mai mult şi păstrezi acea stare de euforie. Repet, în cazul lui nu ştiu ce a fost. Probabil a fost o epuizare: să stai 7 ore cu soarele în cap şi să bei apoi să mergi acasă, să nu dormi şi s-o iei de la capăt... Îmi pare rău pentru el şi aş vrea ca ceilalţi tineri să realizeze că se poate întâmple orice, oricui, la orice vârstă", a conchis designerul, care joi seara a fost prezent în club, pentru o prezentare de modă.

Vom reveni cu detalii despre eveniment!

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218