REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Direcţia Regională Antifraudă din Constanţa, păzită de firma socrului lui Dragoş Grigore, căpitanul lui Dinamo

Direcţia Regională Antifraudă din Constanţa, păzită de firma socrului lui Dragoş Grigore, căpitanul lui Dinamo

Replica API 15 mai 2014 | 00:00 2035

Asociat este şi directorul ANIF Vaslui

Asociat este şi directorul ANIF Vaslui

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală din Constanţa va fi păzită de bodyguarzii unei firme patronate de socrul lui Dragoş Grigore, căpitanul "câinilor" de la Dinamo. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a atribuit pe 07.05.2014 un contract de prestări servicii de pază, în urma unei licitaţii la care s-au înscris nu mai puţin de 23 de firme. Obiectul contractului îl constituie "prestarea serviciilor de pază pentru sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din Bucureşti şi din teritoriu", respective la Unitatea de Imprimare Rapidă - Râmnicu Vâlcea, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili Bucureşti, DGV Bucureşti, DGTI Bucureşti, Direcţiile Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, Constanţa, Târgu Jiu şi Oradea. Valoarea totală a contractului este de 382.212,64 lei, fără TVA, bani care vor merge în conturile firmei câştigătoare, Sheriff Guard Protection SRL din Bucureşti.

Firma este deţinută de Costache Dumitriu şi fiul său, Sorin Costel Dumitriu, director al ANIF Vaslui din 2009, fost consilier judeţean PNL, ulterior membru PDL. Ca fapt divers, soţia şefului ANIF Vaslui, Cătălina, a fost prima femeie detectiv particular din România, încă din 2006, când avea doar 24 de ani. Cel mai interesant amănunt la familia a cărei firma va păzi Direcţia Antifraudă din Constanţa este însă faptul că asociatul majoritar şi administratorul Costache Dumitriu, fost poliţist, este socrul talentatului fotbalist Dragoş Grigore, nimeni altul decât căpitanul în vârstă de 27 de ani ai echipei Dinamo. Originar şi el din Vaslui, ca şi familia care deţine Sheriff Guard Protection, "câinele" Dragoş Grigore s-a căsătorit Ilona Dumitriu în 2012, naşi de cununie fiind fostul mare dinamovist Claudiu Niculescu şi soţia acestuia, vedeta TV Diana Munteanu. Considerat acum eroul lui Dinamo, după ultimul meci cu Steaua, Dragoş Grigore, rămas fără mamă de la vârsta de doi ani şi crescut într-o familia sărmană, a trăit vremuri cumplite în trecut, tot după un meci cu Steaua, când a fost acuzat de blat. Deprimat şi la un pas să fie dat afară din apartament, pentru că salariul de la Dinamo nu-i ajungea nici pentru rata la bancă, Dragoş Grigore se gândea chiar la sinucidere, scrie presa sportivă. Iubita sa i-a fost însă alături la greu şi a cerut bani familiei sale pentru ca cei doi să se poată întreţine până când talentatul fotbalist şi-a revenit, iar lucrurile au luat o turnură fericită. Sheriff Guard Protection se află la prima experienţă în Constanţa, socrul dinamovistului Dragoş Grigore prestând anterior servicii de pază pentru mai multe instituţii publice, precum Prefectura, Spitalul Judeţean şi ANIF Vaslui, DRDP Iaşi, ORCT Braşov etc. În 2012, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3.407.764 lei şi un profit net de 617.327 lei, cu 150 de angajaţi.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218