REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dragomir aruncă PNL Constanţa în aer: cere ca actualii parlamentari SĂ NU MAI CANDIDEZE!

Dragomir aruncă PNL Constanţa în aer: cere ca actualii parlamentari SĂ NU MAI CANDIDEZE!

Replica API 10 septembrie 2016 | 23:54 411

Şi-a pus colegii în cap!

Şi-a pus colegii în cap!

Gheorghe Dragomir

Cutremur de proporţii pe scena politică din Constanţa! Actualii parlamentari PNL de Constanţa ar urma SĂ NU MAI CANDIDEZE la alegerile din acest an. Propunerea în acest sens a fost formulată de preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean de vineri.

Ideea a fost primită cu bucurie de cei care îşi doresc să candideze pentru prima dată la Parlament, iar conform unor surse, între cei care susţin această variantă s-ar număra Cristy Băisan, Robert Boroianu, Septimiu Bourceanu. Însă, propunerea lui Gheorghe Dragomir, care a argumentat că sondajele partidului arată că oamenii cer schimbarea actualei clase politice, a stârnit şi nemulţumiri. Spre exemplu, conform surselor noastre, deputatul Mihai Lupu nu agreează ideea. „Sunt câţiva liberali care au fost şocaţi de propunerea lui Dragomir. Unii nu pricep ce l-a apucat. Dacă el nu vrea să mai candideze, e treaba lui. Dar, deputatul Mihai Lupu de exemplu, nu este de acord. Asta mai cu seamă că, odată eliminaţi din cursa pentru candidatură actualii parlamentari, ar rămâne pe lista de doritori… cine? Apropiaţii lui Dragomir, câţiva novice şi… Vergil Chiţac, despre care ştim cine îl susţine…”, au spus sursele noastre.

Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat, pentru „Replica”, faptul că în cadrul şedinţei de la partid a exprimat „un punct de vedere personal” ca nici un actual parlamentar să nu mai candideze. „Până la sfârşitul lunii se va decide, se va vota în Biroul Politic”, a spus el, argumentând că: „Am prezentat în şedinţă rezultatele sondajului (efectuat pentru desemnarea candidaţilor - n.r.). Consider că am primit un mesaj dat de către electorat şi, fiind preşedinte, am considerat că eu trebuie să dau tonul, dacă electoratul a transmis că se doreşte o nouă clasă politică. Am spus ce cred, pentru a medita (şi ceilalţi colegi parlamentari - n.r.)”, a precizat Dragomir.

Amintim că actualii parlamentari PNL de Constanţa sunt: Gheorghe Dragomir, Puiu Haşotti, Mihai Lupu, Victor Manea, Mihai Tararache.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108