REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Dragomir zice că Palaz e un păcălici! Motivul: plângerea penală împotriva prefectului

Dragomir zice că Palaz e un păcălici! Motivul: plângerea penală împotriva prefectului

Replica API 4 decembrie 2014 | 22:41 356

Comentariul ăsta îl va scoate din minţi pe liderul PMP!

Comentariul ăsta îl va scoate din minţi pe liderul PMP!

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Constanţa, Claudiu Palaz a depus, la sfârşitul lunii octombrie, la sediul Prefecturii Constanţa un memoriu prin intermediul căruia i-a adus la cunoştinţă prefectului Radu Volcinschi, faptul că a formulat împotriva acestuia plângere penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, pe motiv că refuză să-l elibereze din funcţie pe preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Vicepreşedintele CJC, cu atribuţii de preşedinte, Cristinel Dragomir, a precizat că acţiunea lui Claudiu Palaz reprezintă un nou mod de a ieşi în evidenţă prin intermediul presei. „Atât înţelege el şi atât poate să facă. Noi am dat un comunicat în care explicam foarte clar. Legea 215 specifică foarte clar că, atunci când preşedintele CJC, pe parcursul unui an de zile, din motive medicale, nu-şi poate exercita mandatul timp de şase luni, atunci acesta încetează de drept. Nu trebuie să facă nimeni nimic, nici Palaz, nici altcineva. În situaţia în care este arestat, legea nu prevede altceva decât că trebuie să fie suspendat. Preşedintele în exerciţiu are patru luni şi puţin de imposibilitate de a-şi exercita mandatul şi nu are cum să-i înceteze”, a comentat Dragomir. „E liber (Palaz – n.r.)să facă plângeri, îi dă voie Constituţia. El a făcut asta ca să iasă în evidenţă. Nu putem decât să respectăm legea, nu putem să-i facem mofturile oricărui păcălici care dă câte un comunicat sau se gândeşte să mai vorbească cu presa din când în când”, a mai declarat Cristinel Dragomir.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369