REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DRAMA unei familii din Constanţa: fiica a intrat într-un anturaj DUBIOS şi a fugit de acasă cu 6.000 de lei!

DRAMA unei familii din Constanţa: fiica a intrat într-un anturaj DUBIOS şi a fugit de acasă cu 6.000 de lei!

Replica API 13 august 2015 | 23:15 459

Aţi văzut-o?

Aţi văzut-o?

Ghiulten Abi

Întâmplare alarmantă în Constanţa, din pricina căreia o familie se teme că-şi poate pierde copilul. O tânără de 20 de ani a plecat la o prietenă, în seara de marţi, 11 august, sau cel puţin aşa a spus ea, după care a dat un mesaj, spunându-i mamei că nu mai vine acasă, că s-a angajat şi nu vrea să fie căutată. Însă, aceasta a plecat şi cu o sumă mare de bani, pe care a sustras-o din casă, fiind vorba de aproximativ 6.000 de lei. În plus, familia se teme pentru fată întrucât aceasta se pare că se învârtea într-un anturaj dubios ce avea legătură cu drogurile. Miercuri dimineaţă, 12 august, de cum a fost anunţat de cele petrecute, tatăl tinerei a plecat în căutarea ei, gonind dinspre Bucureşti.

Ghiulten Abi

Noua generaţie vine puternic din urmă! Rebelă, atotştiutoare şi independentă, dar nu prea. În ultima perioadă, tot mai mulţi adolescenţi pleacă de la domiciliu şi nu mai revin. Familiile anunţă Poliţia şi încep căutările. Însă, în mai toate cazurile este precizat faptul: cunoscut/ă cu plecări repetate de la domiciliu. Da, pentru că orice conflict naşte o dramă în mintea lor, motiv pentru care se hotărăsc fie să-şi pedepsească părinţii, fie, chipurile, să ia viaţa în piept chiar dacă nu sunt pregătiţi pentru acest lucru. Spre exemplu, marţi, 11 august, au fost făcute publice două dispariţii, fiind vorba despre Iuliana Oana Răduş, în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliul ei din Băneasa în data de 8 august şi Osman Bilgean de 18 de ani, care a dispărut din Constanţa pe 5 august. Numai că, în seara de marţi, un alt caz a pus o familie din urbea de la malul mării pe jar. O tânără de 20 de ani, Ghiulten Abi, a ales, de asemenea, să-şi bage părinţii în sperieţi. Potrivit tatălui acesteia, Şenduran, fata a părăsit domiciliul în acea seară, menţionând că merge la o prietenă, Diana, care locuieşte în Kilometrul 4 - 5. Orele au trecut şi Ghiulten nu a mai revenit. În cele din urmă i-a dat un mesaj mamei, spunându-i că s-a angajat, e bine, şi că nu vrea să fie căutată. Unde? Când, cum? Sunt întrebări la care părinţii nu au răspunsul. Ceea ce este şi mai îngrijorător se leagă de faptul că tânăra a plecat şi cu o sumă mare de bani, pe care a sustras-o din locuinţă, fiind vorba de circa 6.000 de lei. În plus, se pare că aceasta începuse să se învârtă într-un anturaj dubios şi există suspiciuni că se apucase şi de droguri. Prin urmare, familia se teme de tot ce este mai rău, şi anume să nu fie sechestrată pe undeva sau, dacă anumite persoane observă că are bani, să fie bătută sau alte lucruri mai rele. De asemenea, menţionăm că părinţii sunt divorţaţi, tatăl lui Ghiulten locuind acum în Bucureşti. De cum a fost sunat de fosta soţie, care i-a relatat ce s-a întâmplat, bărbatul a intrat în panică. „Nu ştiu încotro s-o apuc şi ce să fac. Mă îndrept de urgenţă spre Constanţa. Voi lua legătura cu prietena aceasta a ei, Diana, din Km 4 - 5. A plecat şi cu aproximativ 6.000 de lei de acasă. Ştiu că i-a dat un mesaj fostei mele soţii şi i-a spus că s-a angajat şi că nu mai vine acasă. Nu ştim unde, nu ştim de când, nu ştim nimic. Avem şi ceva bănuieli că s-ar fi apucat de droguri, cert este că se învârtea într-un anturaj dubios”, a declarat, pentru „Replica”, bărbatul. Acesta a gonit către Constanţa pentru a-şi găsi fiica. Potrivit acestuia, urmează să sesizeze şi Poliţia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614