REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Drifturi şi liniuţe de Cobadin! Cu Daciile la întrecere prin colbul de pe uliţe

Drifturi şi liniuţe de Cobadin! Cu Daciile la întrecere prin colbul de pe uliţe

Replica API 9 octombrie 2015 | 08:40 359

Pe modelul Liberty Parade de Vaslui

Pe modelul Liberty Parade de Vaslui

Dacă Vasluiul are Liberty Parade-ul lui, Cobadinul are drifturile şi liniuţele. Desprinse din peisajul municipiului Constanţa, aceste acţiuni se vor pentru a alimenta pasiunea pentru motoarele puternice. Şi poate că aşa o fi. În fond şi Daciile au fost cândva la putere…

În timp ce urbea de la malul mării se confruntă cu teribiliştii care investesc în maşini pentru a le putea tura motoarele, cazuri fiind depistate şi intrate în atenţia poliţiştilor rutieri, iată că la Cobadin totul se desfăşoară la o altă cotă. Pe modelul “Liberty Parade de Vaslui”, unde mai mulţi tineri s-au filmat pe o uliţă în timp ce se ţineau după o căruţă din care bubuia muzica, consumând băuturi alcoolice şi dansând, încercând să imite mega-evenimentul de pe litoral, iată că putem spune că există şi “Drifturi şi liniuţe de Cobadin”.

Aici este vorba despre un tânăr, Mihai C., pasionat şi el de maşini. Însă, fiecare după posibilităţi. Prin urmare, tânărul s-a apucat de făcut liniuţe prin localitate cu Dacia din dotare, apoi a trecut la drifturi. Şi ce mândrie, şi ce laude, motiv pentru care scenele au fost filmate şi postate pe reţelele de socializare. Aceste lucruri se întâmplă încă din 2013, iar la finele anului 2014, tânărul a trecut la un nivel mai înalt: BMW cu numere de Bulgaria. Anul acesta, acelaşi Mihai şi-a cumpărat un alt autoturism de pe Olx, tot un BMW, dar argintiu şi cu numere de Constanţa, pe care, bineînţeles, că-l va folosi şi pentru a-şi satisface mai vechile pasiuni.

“Rupe-i pinioanele, frate!” sau “Abia aştept să facem o tură” au fost spusele amicilor săi. Revenind la drifturile care ridicau praful de pe uliţe până peste casele din zonă şi la liniuţele de pe drumurile din localitate, putem spune că acestea aveau loc, în general, seara, când traficul rutier nu prea era aglomerat. Însă, chiar şi aşa, cel mai probabil că vecinii nu au o părere prea bună despre toate acestea. În concluzie, da! Nu numai Vasluiul are Liberty Parade-ul lui. Şi Cobadinul are drifturile sale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102