REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt cei care au format imaginea României, peste hotare: un constănţean „testează” PUŞCĂRIILE din Belgia şi Franţa

Ei sunt cei care au format imaginea României, peste hotare: un constănţean „testează” PUŞCĂRIILE din Belgia şi Franţa

Replica API 22 februarie 2017 | 23:26 523

În România e… curat

În România e… curat

Un individ născut în Tulcea, dar stabilit în Constanţa, a ales să o ia pe o cale a infracţiunilor. Astfel, a plecat din ţară, trecând niţel prin Franţa, acolo unde a fost cercetat şi pedepsit pentru furturi, după care a luat calea Belgiei. Nici acolo nu a stat îm banca lui, iar când s-a simţit încolţit a fugit repejor în România, ajungând la Constanţa. Dar aici a fost prins de oamenii legii, urmând a fi extrădat!

Nu este primul caz mediatizat legat de români (constănţeni în cazul nostru), care comit infracţiuni peste hotare, astfel formându-se ideea că românii sunt… hoţi şi alte cele. Din păcate, o brumă de adevăr există, pentru că aceeaşi cetăţenie o au şi ei. Dar până la generalizare este cale lungă. Trecând peste imaginea creată de astfel de indivizi, ajungem la un altul, care a „lucrat” prima oară în Franţa. A fost pedepsit, după care a plecat în Belgia. Nici acolo nu a putut sta departe de necazuri şi s-a apucat de furat. Mai întâi şi-a format o „gaşcă”, alcătuită din mai mulţi bărbaţi, pe care a instruit-o temeinic, după care a trecut la acţiune: indivizii au spart mai multe societăţi comerciale. Acţionau noaptea şi intrau prin efracţie în magazine şi chiar într-un coafor. Au furat haine, parfumuri şi produse cosmetice, prejudiciul total fiind de 7.000 de euro. Când autorităţile din Belgia au declanşat cercetările, Mihai a venit repede la Constanţa. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, la data de 20.02.2017, l-au depistat pe M.M., în vârstă de 41 de ani, din Constanţa, pe numele căruia autorităţile din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea a 8 infracţiuni, dintre care una privind constituirea unui grup infracţional organizat şi şapte pentru furt calificat. Instanţa de judecată din Belgia a pronunţat pentru bărbatul în cauză o pedeapsă de 40 de luni închisoare cu executare”, potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a dispus pe bază de ordonanţă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, după care a fost prezentat Curţii de Apel pentru realizarea procedurii de extrădare către autorităţile belgiene. Precizăm că autorităţile din Belgia au emis mandat pe numele său pe 26 ianuarie 2017.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blad ce ar fi daca ai suge pula putin, sa inteleg ca te pui contra celor care fura in afara fiindca fac tara de ras, dar daca tu crezi ca muncind in afara sau chiar in tara intreadevar esti cinstit cand de fapt esti sclav o sluga ptr cei din parlament care iau bani pe spatele tau, care aplica legi contra ta si care incearca sa te manance pana la ultimul banut, si tu critici pe unii care fura in afara. Criticai pe cei care au facut posibil lucrul asta, nu pe cei care il practic chiar daca sunt vinovati ni ei sunt principalii.
0
0
Adevaratele scursuri adevaratii infractori,viermi,sint in parlament,si be FAC de ris peste hotare toti din parlament au cite o condamnare,ASA CA EU trebuie sa mearga toti la puscarie
5
0
In primul rand milioanele de romani care chiar muncesc peste granite din cauza mafiei politico economice din Romania,arata ca romanii in general sunt muncitori,doar ca au nesansa sa fie sub ocupatia regimurilor imputite formate din imputiti zisi demnitari si mahari din toate institutiile. Cum afara sunt cam patru milioane de-ai nostril,cam cat o tara mica,e normal sa mai fie si scursuri pe acolo. Scursurile mari insa ne conduc destinele aici,in Romania si dau imaginea tarii.
6
0
Dar acoperiti din statul de drept din presa care lauda marea coruptie....stiti voi.
7
0
Sa li se taie capul! Era o vreme cand oamenii traiau cu frica de Dumnezeu! Acum avem curve, pesti, gainari, politicieni corupti, medici spagari, politisti contrabandisti si preoti afaceristi. Sigur am mai uitat vre-un pitic porno sau vre-o profesoara pedofila. Dar nu asta este ideea. Sa li se taie mainile scursurilor pentru prima abatere si dupa aia sa li se taie capul daca nu se potolesc! Pun pariu pe ce vreti voi ca la 20 de maini mai putin si la 5-6 capete mai putin o sa fim cea mai pasnica si muncitoare tara.
6
1
Dar politicienii din Romania nu au contribuit si ei la formarea imaginii tarii peste hotare?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108