REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ENEL refuză să asfalteze gropile pe care le-a lăsat în urma lucrărilor

ENEL refuză să asfalteze gropile pe care le-a lăsat în urma lucrărilor

Replica API 26 iulie 2016 | 23:58 366

Revoltător!

Revoltător!

Locatarii unui bloc din zona Far a municipiului Constanţa susţin că au ajuns la capătul puterilor! Încă de anul trecut, trotuarul din faţa imobilului s-a transformat în şantier. Şi, iată că nici acum situaţia nu a fost remediată, în sensul că oamenii se plâng de faptul că nu-şi pot parca vehiculele întrucât gropile sunt astupate cu pietriş, iar un accident s-ar putea petrece oricând. „Sunt foarte nesimţiţi cei de la Enel. Uitaţi cum au lăsat...”, au spus ei.

Constanţa pare că începe să prindă culoare, cel puţin centrul oraşului. Pentru că, da, au fost demarate lucrări de reabilitare, aici fiind inclus şi bulevardul Tomis. Însă, urbea de la malul cuprinde şi zone mai puţin tranzitate, dar locuite. Spre exemplu, în urma unor lucrări realizate de societatea ENEL, în toamna anului trecut, mai multe trotuare au fost efectiv „cârpite” cu pietriş. Precizăm că este vorba despre blocul PM 3, situat pe bulevardul 1 Mai. Astfel, locuitorii din zona Far susţin că au ajuns la limita răbdării. Maşinile acestora cu greu pot fi parcate pe trotuarul din faţa blocului, căci pericolul ca şanţurile să se afunde este iminent. „Sunt foarte nesimţiţi cei de la Enel. Uite cum au lăsat aici, nu au fost în stare să asfalteze”,a precizat, pentru „Replica” Dan.Z., un locatar al blocului mai sus menţionat. O altă persoană, care locuieşte în aceeaşi zonă, a afirmat că îi este din ce în ce mai greu să îşi parcheze maşina din cauza gropilor. „Este inadmisibil să existe astfel de trotuare şi astfel de gropi în locurile de parcare. Efectiv trebuie să parchez maşina astfel încât greutatea acesteia să nu fie pe pietrişul pe care cei de la ENEL l-au pus. Este de neconceput cum arată trotuarele în urma lucrărilor pe care aceştia le-au făcut!”, a afirmat Simona D. Contactaţi telefonic, reprezentanţii ENEL Constanţa au solicitat o sesizare scrisă din partea redacţiei, precizând că angajaţii abilitaţi să se ocupe de această speţă sunt plecaţi din ţară. „Reprezentanţii societăţii demonstrează o lipsă totală de interes…”, au conchis locatarii blocului PM 3.

Diana DONISANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102