REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Escrocii care acţionau prin metoda „Accidentul” au fost arestaţi

Escrocii care acţionau prin metoda „Accidentul” au fost arestaţi

Replica API 9 martie 2015 | 00:00 352

Reţea de infractori din mai multe judeţe

Reţea de infractori din mai multe judeţe

În data de 5.03.2015, în urma unei anchete, poliţiştii constănţeni au reuşit prinderea în flagrant a unor suspecţi care acţionau prin metoda „Accidentul”. Respectivii au fost reţinuţi şi duşi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Astfel, Avram Robert Constantin, Ungureanu Valentin, Păun Laurenţiu şi Dumitru Maria au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, iar pentru Ştefan Elena - Cătălina instanţa a dispus arest la domiciliu pentru o perioadă de 60 zile.

Ulterior a ajuns în faţa magistraţilor şi Marinela Labă, instanţa hotărând ca aceasta să rămână după gratii. Reamintim că o acţiune de amploare a avut loc la Constanţa! Poliţiştii au demarat anchete de proporţii şi, în colaborare cu oamenii legii din judeţele vecine, au reşit să destructureze o grupare infracţională care se ocupa cu înşelăciuni prin metoda numită generic „Accidentul”.

Astfel, poliţişti constănţeni au reuşit prinderea în flagrant a unor suspecţi, în seara de joi, 5 martie, în Tomis Nord, după care au continuat cercetările şi au dat de urma altor făptaşi. Este vorba de indivizi din Medgidia, Mihail Kogălniceanu, dar şi din alte judeţe, care nu au ocupaţii şi mai toţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale. Au urmat percheziţii, infractorii ajungând după gratii.

Totodată, menţionăm că implicaţi erau şi deţinuţi din Penitenciarul Galaţi. De menţionat că escrocii care acţionează prin metoda „Accidentul” contactează telefonic victimele, recomandându-se a fi poliţişti, avocaţi, procurori sau medici legişti şi anunţă că rudele celor apelaţi ar fi fost implicate în accidente rutiere, iar pentru protejarea respectivilor solicită anumite sume de bani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108