REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! PERCHEZIŢII: tânăr dintr-o familie bună, prins punând minore să facă videochat!

EXCLUSIV! PERCHEZIŢII: tânăr dintr-o familie bună, prins punând minore să facă videochat!

Replica API 1 iulie 2016 | 15:21 1483

La Negru Vodă, Chirnogeni şi Constanţa

La Negru Vodă, Chirnogeni şi Constanţa

Sursa foto: crisami.com

Cunoscuţii unui tânăr de 28 de ani, Iani Marian Cîrlig, au rămas înmărmuriţi când au văzut că mascaţii dau buzna în domiciliul părinţilor acestuia. „Un copil cuminte, educat… niciodată nu a făcut probleme”, au spus locuitorii din Negru Vodă. Însă, iată că Iani, băiat cuminte şi fără antecedente penale, dintr-o familie bună, pusese de o „afacere” de tip videochat, în municipiul Constanţa, acolo unde „prestau” minore.

Procurorii DIICOT Constanţa au efectuat mai multe percheziţii, miercuri 29 iunie, în municipiul Constanţa, Chirnogeni (1) dar şi în Negru Vodă (2). Este vorba despre Iani Cârlig Marian, care pusese bazele unei afaceri de tip videochat, beneficiind de pe urma prestaţiei a trei minore. Oamenii legii au luat la puricat imobilul din municipiu, casa părintească a lui Iani din Negru Vodă, o altă locuinţă din Negru Vodă şi alta din Chirnogeni. La audieri au fost conduşi, pe lângă el, doi tineri din Chirnogeni (unul crescut la casa de copii), fiind vorba despre un cuplu, care locuia sub acelaşi acoperiş. Însă, cu propunere de arestare s-a ales doar Iani Marian Cârlig. „Un copil cuminte, care nu a făcut probleme”, după cum susţin cunoscuţii lui. Acesta se pare că locuia şi în Negru Vodă, în casa părinţilor, dar şi în municipiul Constanţa, unde avea un frate vitreg. A intrat în cârdăşie şi cu acel cuplu din Chirnogeni şi cu un alt tânăr din Negru Vodă şi astfel s-au apucat de ilegalităţi. „Nu ne aşteptam la aşa ceva. Familie respectabilă, el - un copil cu bun simţ. A învăţat bine şi stătea la calculator mereu. Dumnezeu ştie ce făcea... Am rămas uimiţi”, au mai spus locuitorii. Precizăm că Iani Marian Cîrlig a absolvit cursurile şcolii generale din Negru Vodă, apoi Liceul Teoretic din localitate, specializarea Matematică - Informatică. A luat bacalaureatul în anul 2006, cu media 7.06 . În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat mai multe obiecte care au rolul de a ajuta în anchetă. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi propus spre arestare. Întrebându-se ce a fost în capul lui, localnicii din Negru Vodă îşi răspund singuri: „Tinereţea... anturajul...”.

UPDATE: Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile!

Iată minuta judecătorească:

"Admite,ca fondată, propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –Serviciul Teritorial Constanţa cu nr.403/D/P/2013 din data de 30.06.2016 . În baza art.202 al.1 ,3 şi al.4 lit.e)c.pr.pen, în ref.la art. 223 al. 2 c.pr.pen; Dispune arestarea preventivă a inculpatului CÎRLIG IANI-MARIAN, - pe o perioadă de 30 zile., cu începere de la data de 30.06.2016 până la data de 29.07.2016 inclusiv. În baza art.230 c.pr.pen; Dispune emiterea ,de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru această perioadă, pentru inculpat, şi comunicarea acestuia potrivit dispoziţiilor legale.. Respinge ,ca nefondată ,cererea formulată de inculpatul Cîrlig iani Marian, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. . În baza art.275 al.3 c.pr.pen; Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi 30.06.2016.ora,15,47."

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce sunt cei din negru voda tarani voi sunteti mai tarani k iei, va credeti smecheri dar lasa de dorit
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614